anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Pierwsze fotki-urocza Vanessa

JoannaR-----
Początkujący

Pierwsze fotki-urocza Vanessa

Witam! Choc bardzo sie boje mimo to wystawilam swoje jedne z pierwszych zdjec ;) Zaznaczam ze jestem raczkujaca! I nie mam zbytnio pojecia o mojej kamerze :( Prosze o krytyke bym sie w koncu wziela do roboty ;)

163 ODPOW. 163
JoannaR-----
Początkujący

Juz sie boje tu cokolwiek wstawiac ale jak to sie mowi "co cie nie zabije to cie wzmocni" :c20 Tym razem kilka zdjec z pikniku mojego synka i jego kolegow z sanatorium :) To ze zdjecia nie sa perfekt to nawet ja sama wiem :c20 Ale wstawiam je poto, bo tylko dzieki waszym krytyka i podpowiedzia moge sie podciagnac i probowac nie popelniac tych samych bledow :c20 Nie wiem jak wy to widzicie ale mi brakuje tutaj jakby wyrazistosci.Mimo iz sa kolory to wydaja mi sie one takie jakies blade,szarawe,niewyrazne :( Jak to zmienic? Co ustawic inaczej by te zdjecia na kocykach mialy zycie :question:
Aaaa jeszcze jedno.Mnie osobiscie podobaja sie bladziutkie twarzyczki czym jasniejsze tym lepsze ale czy tak w ogole sie robi :question:

profile.country.en_GB.title
spoltrebor1ofcej
Początkujący

Twoje zdjęcia nie mają jeszcze takiego Umpf, ale nie muszą mieć :c20. Na to będzie jeszcze czas. Fajnie że bawisz się też obróbką, widzę lekką winietę na paru zdjęciach z ostatniej wrzuty :nauseated_face:

JoannaR-----
Początkujący
spoltrebor1ofcej
Początkujący

foki przeurocze :c20

JoannaR-----
Początkujący

trebor napisał(a):

foki przeurocze :c20

dziekuje :smileymrgreen: :smileyhappy:

spoltrebor1ofcej
Początkujący

JoannaR napisał(a):

dziekuje :nauseated_face: :slight_smile:

Oj tam, Ja? :smileymrgreen:

mamakuby
Poszukiwacz

Asiu, sg_cezar wywołał mnie do odpowiedzi, więc parę słów ode mnie. Generalnie i po pierwsze zapraszam na www.dzieckowobiektywie.pl, bo wiedzę, że temat dziecięcy bardzo Ci bliski. Po drugie - wyłącz lampę - nie ma z tego nic dobrego - wychodzi płasko i nienaturalnie. Jasne szkiełko powinno załatwić sprawę. Ja osobiście uwielbiam 50 f1.8 - świetnie sprawdza się nawet w stosunkowo ciemnych pomieszczeniach i i ogniskowa daje radę w niewielkich pokojach.
Nie lubię zdjęć studyjnych dzieci - to takie na siłę wciskanie gadżetów - tworzenie tematów. Dobrze sprawdza się jedynie w fotografowaniu noworodków. Lubię wyłącznie kadry domowo-plenerowe - dzięki temu za każdym razem są inne w odróżnieniu do szarej płachty.
Sandus 2 - strasznie pojechałaś z oczkami...
Chętnie obejrzę śpiące bobaski bez błyskania lampą...
Pozdrawiam

JoannaR-----
Początkujący

trebor napisał(a):

Oj tam, Ja? :nauseated_face:

Po drugie - wyłącz lampę - nie ma z tego nic dobrego - wychodzi płasko i nienaturalnie.

witaj mamo kuby :c10 wiem, ze ta lampa w tym wypadku nic dobrego, po niektorych wypowiedziach tutaj sama zaczelam sie interesowac i tak ogladac swoje zdjecia i samej mi sie to nie podoba :( Kabinuje juz caly czas zrobic jakies zdjecie bez lampy i nic z tego :( Mowie tu o robieniu zdjecia w mieszkaniu ;) Obojetnie jak ustawie ISO,balans bieli zdjecia wychodza rozmazane :c9 :cry: Dlatego czekam z utesknieniem na moje nowe szkielko :smileymrgreen:

.cezar.
Początkujący

sg_cezar wywołał mnie do odpowiedzi,

Nie można o dzieciach bez Ciebie... :smileymrgreen:

JoannaR napisał(a):

moze mi ktos podpowie jak sie oczka obrabia :question:

Delikatnie.