Podziel się wrażeniami!
Witam...
Troszkę moich wypocin zamieszczę w galeryjce i postaram się uzupełniać o kolejne zdjątka
Mam tylko prośbę abyście komentowali zdjęcia i wyrażali swoje zdanie na ich temat. Każda uwaga dla mnie będzie cenna gdyż pozwoli na rozwijanie się moich zdolności
Buziaki i miłego oglądania
cdn
ostatni
55 bardzo efektowne ale najbardziej podoba mi się 47.
AniaX napisał(a):
Miałam minutkę czasu na L4 to się dobrałam i uczyłam nowego aparatu i szkiełka co mi je mąż na pocieszenie kupił
Znaczy robione A77 i 50/1.8
Licze na jakieś uwagi
Uwielbiam Twoje kociaste, śliczne są zazdraszczam, że tak ładnie Ci modelują.Moja zołza niestety do łakomczuchów nie należy więc jedzeniem nijak mogę ją do pozowania przekonać
jednak tak jak zaznaczył Piotruso, zdjęcia wydają się nieostre.
Bardzo Ci dziękuję za odwagę :):):)
I absolutnie to nie jest tak że ja kogoś przypieram, ja się ciągle uczę i warto jest posłuchać innych..
A co do tej nieostrości jakbyś mógł coś więcej bo nie bardzo rozumiem, dla mnie najlepiej na przykładzie. A jeśli chodzi o ogólną ostrość to jest to cholernie trudne zadanie przy nich... jest to możliwe tylko kiedy śpią
Z tym pozowaniem to nie jest tak do końca... najwięcej zdjęć ma Wiertosław bo on faktycznie takie pozy przed aparatem strzela że sikanie po nogach murowane... Franio czuje się speszony i ucieka jak tylko się zbliżam z aparatem, muszę to robić albo znienacka albo dać jaki ekwiwalent poniesionych strat moralnych..
Co do głębi to faktycznie jest płytka ale długie czasy przy nich to masakra wiec pracowałam przesłoną , a starałam się wykorzystać tylko naturalnie wpadające słonko przez okno
AniaX napisał(a):
Bardzo Ci dziękuję za odwagę :):):)
I absolutnie to nie jest tak że ja kogoś przypieram, ja się ciągle uczę i warto jest posłuchać innych..
A co do tej nieostrości jakbyś mógł coś więcej bo nie bardzo rozumiem, dla mnie najlepiej na przykładzie. A jeśli chodzi o ogólną ostrość to jest to cholernie trudne zadanie przy nich... jest to możliwe tylko kiedy śpią
AniaX napisał(a):
Co do głębi to faktycznie jest płytka ale długie czasy przy nich to masakra wiec pracowałam przesłoną , a starałam się wykorzystać tylko naturalnie wpadające słonko przez okno
Nooooo i teraz to ja rozumiem :):):):)
Piotruś ja biorę to z wielką życzliwością z twojej strony, tylko to są mankamenty rozmowy w internecie
No dobra to kolejna wrzuta i powtarzam się... kto chce niech komentuje, obiecuje każdy przeczytam
cdn.