anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

podwys - moje pierwsze...

profile.country.pl_PL.title
podwys
Początkujący

podwys - moje pierwsze...

... i zapewne nie ostatnie...

Przede wszystkim witam!

Fotografuje już kilka lat, zacząłem od zenita, potem miałem lustrzankę minolty (500si super), kompakt nikona i hybrydę canona.
Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem a200 + kit 18-70 i sigmy 70-210/3,5-4,5.

Na całe szczęście mam dostęp do innych szkieł (cz 16-80, maf 50/1,7) dlatego pewnie większość zdjęć tutaj będzie z nie moich szkieł...

Poniżej pierwszy rzut... pewnie nie ma się czym chwalić ale od czegoś trzeba zacząć...

67 ODPOW. 67
profile.country.PL.title
krzys1977
Poszukiwacz

Bertone napisał(a):

podwys napisał(a):

No i ptaszki

27 - nie ostre :c9
28 - jak już gołębię to w ciekawy sposób pokazane ;) a tutaj jest tak sobie , nic specjalnego :c11

Tu się zgodzę z Bartkiem w 100%.

29.Ta gałąź na pierwszym planie. :|

A 700 & VG-C70AM | SONY 100/2.8 macro | TAMRON 17-50/2.8 | SIGMA 70-200/2.8 EX APO DG II HSM | SONY HVL-F58AM | SONY HVL-F42AM | Velbon Sherpa 600
podwys
Początkujący

Ok, krytykę przyjmuje na klatę...
No i w sumie to muszę się z wami zgodzić... to były testy szkła, które mnie po prostu miło zaskoczyło... jak tak teraz na nie patrze to nie bardzo jest się czym chwalić...

A jak pozostałe zdjęcia?
Bardzo jestem ciekaw waszej opinii...

Czytałem ostatnio na blogu Doslva na temat ciszy w galeriach i tak się zastanawiam do której ja się zaliczam... Pocieszam się tylko tym że jak by były zupełnie denne to byście mnie zjechali...

podwys
Początkujący

z dzisiejszego spaceru

profile.country.PL.title
c.d.n.
Poszukiwacz

:thumbsup: :c4

profile.country.PL.title
jakaspe45
Poszukiwacz

Ciekawy pomysł :thumbsup:

A230 | S.18-55 | T.70-300 |
podwys
Początkujący

dzięki chłopaki za miłe słowa, wrzucę coś jeszcze z dzisiaj

profile.country.PL.title
c.d.n.
Poszukiwacz

Po szalonej dynamice na 30 (jedno z trzech najlepszych zdjęć w Twojej galerii) na 31 ostoja spokoju. Odrobinę bym dół przyciął. Taką poczułem potrzebę po dłuższym patrzeniu.
A jak dłużej patrzyłem to znaczy, że ładne :P

podwys
Początkujący

w powietrzu czuć wiosnę i zaczęły się spacery

podwys
Początkujący
joo-----
Początkujący

w prosiaczkach fajne kierunkowe światełko ja, chyba bym się zniżył do poziomu wyściółki z aparatem , i szeroki kąt , żeby gniazdko/guzik wyszedł wielki a reszta świnki mała

w sieczkarni kombinował bym programowo z wycięciem tła oraz kadrowaniem , przyciemniając cienie a rozjaśniając światła powinny Ci zostać same tryby z czarnym tłem nie ukrywam że przydał by sie jakiś mocny punkt na tych trybach np hmmmm,? odcięty palec ? :D

a jeszcze muszę pochwalić powyższe portrety urwisa , za M.z. odpowiednią G.O.