Podziel się wrażeniami!
Witam! Choc bardzo sie boje mimo to wystawilam swoje jedne z pierwszych zdjec Zaznaczam ze jestem raczkujaca! I nie mam zbytnio pojecia o mojej kamerze Prosze o krytyke bym sie w koncu wziela do roboty
Dziekuje bardzo Tadeuszu :smileymrgreen:Tadeusz napisał(a):
32 - bardzo ładne. Ale powiedz mi, dlaczego ta wolna przestrzeń jest po prawej stronie, a nie po lewej - tam, gdzie Justinek patrzy?
Dzis kolejne dwa zdjecia z szufladki Jak zwykle jakby moglo byc inaczej Justinek i Sandro w roli glöwnej
Przedstawiam wam mojego malego aktora Sandro, ktöry najpierw wyprowadza ludzi z röwnowagi a potem robi takie minki niewiniätka!
bardzo bardzo ciekawe i udane ujęcie
Zginął mój post pisany w czasie przeprowadzki, więc powtórzę:
34 - zdjęcie Justina bardzo mi się podoba wszystko jest na swoim miejscu.
I widzę, że już się oswoiłaś z 50-teczką?
A w 33 obciąłbym trochę z lewej - tak od krawędzi do kurtki w połowie.
35 - Sandro - takie mięciutkie to zdjęcie
32 rewelacja bardzo mi sie podoba
Jeśli o mnie chodzi to wolałbym troszkę więcej dołu , taka fajna trawka :smileymrgreen:Tadeusz napisał(a):
34 - zdjęcie Justina bardzo mi się podoba wszystko jest na swoim miejscu.1
Ech Bartku - to taki drobny mankamencik, że można przymknąć oko
Tadziu , kiedyś nawet nie zwróciłbym na taką rzecz uwagę a teraz.... hehe
Oczywiście masz racje , można ....
TMiN,Tadeusz,Artur Gniezno,Bertone dziekuje wam bardzo za mile slowa
Skoro tak dyskutujecie o zdjeciu nr 34 to i ja cos dodam Mnie osobiscie nie podobajä sie te brudne podeszfy od butöw
no powiedzmy tak troszke Szczerze möwiäc nie mialam juz kamery dluuuugo w rece Dzieci non stop chorujä,zäbkujä i nie ma na nic czasu Zdjecia ktöre powstawialam sä z "szufladki" posluchalam sg cezara i nie wstawiam odrazu zdjec, tylko pozwalam im troche polezec :smileyhappy:Tadeusz napisał(a):
I widzę, że już się oswoiłaś z 50-teczką?