anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Pierwsze fotki-urocza Vanessa

JoannaR-----
Początkujący

Pierwsze fotki-urocza Vanessa

Witam! Choc bardzo sie boje mimo to wystawilam swoje jedne z pierwszych zdjec ;) Zaznaczam ze jestem raczkujaca! I nie mam zbytnio pojecia o mojej kamerze :( Prosze o krytyke bym sie w koncu wziela do roboty ;)

163 ODPOW. 163
JoannaR-----
Początkujący

Tadeusz napisał(a):

32 - bardzo ładne. Ale powiedz mi, dlaczego ta wolna przestrzeń jest po prawej stronie, a nie po lewej - tam, gdzie Justinek patrzy?

Dziekuje bardzo Tadeuszu :smileymrgreen:

JoannaR-----
Początkujący

Dzis kolejne dwa zdjecia z szufladki :c20 Jak zwykle jakby moglo byc inaczej Justinek i Sandro w roli glöwnej :nauseated_face:

JoannaR-----
Początkujący

Przedstawiam wam mojego malego aktora Sandro, ktöry najpierw wyprowadza ludzi z röwnowagi a potem robi takie minki niewiniätka! :c20 :slight_smile:

TMiN-----
Początkujący

bardzo bardzo ciekawe i udane ujęcie

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Zginął mój post pisany w czasie przeprowadzki, więc powtórzę:
34 - zdjęcie Justina bardzo mi się podoba :c4 wszystko jest na swoim miejscu.
I widzę, że już się oswoiłaś z 50-teczką? :thumbsup:

A w 33 obciąłbym trochę z lewej - tak od krawędzi do kurtki w połowie.

35 - Sandro - takie mięciutkie to zdjęcie :thumbsup:

------------------------------
fotoamator
ArturGniezno
Początkujący

32 rewelacja bardzo mi sie podoba

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

Tadeusz napisał(a):

34 - zdjęcie Justina bardzo mi się podoba :c4 wszystko jest na swoim miejscu.1

Jeśli o mnie chodzi to wolałbym troszkę więcej dołu , taka fajna trawka :smileymrgreen:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Ech Bartku - to taki drobny mankamencik, że można przymknąć oko :c20

------------------------------
fotoamator
profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

Tadziu , kiedyś nawet nie zwróciłbym na taką rzecz uwagę a teraz.... :nerd: hehe
Oczywiście masz racje , można .... :c20

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
JoannaR-----
Początkujący

TMiN,Tadeusz,Artur Gniezno,Bertone dziekuje wam bardzo za mile slowa :nauseated_face:
Skoro tak dyskutujecie o zdjeciu nr 34 to i ja cos dodam :c20 Mnie osobiscie nie podobajä sie te brudne podeszfy od butöw :slight_smile:

Tadeusz napisał(a):

I widzę, że już się oswoiłaś z 50-teczką? :thumbsup:

no powiedzmy tak troszke ;) Szczerze möwiäc nie mialam juz kamery dluuuugo w rece :( Dzieci non stop chorujä,zäbkujä i nie ma na nic czasu :cry: Zdjecia ktöre powstawialam sä z "szufladki" posluchalam sg cezara i nie wstawiam odrazu zdjec, tylko pozwalam im troche polezec :c20 :smileyhappy: