Podziel się wrażeniami!
i ja postanowiłem pokazać forumowemu gronu swoje prace
zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii - przyjmę krytykę na klatę, więc bez obaw
z kilku ostatnich zdjęć to zdecydowanie jaszczur - ten w kolorze i to właśnie za te kolory.
Nie przystoi mi krytykować ale ten ostatni ślubniak jakoś najmniej mi się podoba.
dlaczego nie przystoi ? Wszystkim przystoi. Nie trzeba być piłkarzem światowej sławy, by móc ocenić, jak kiepsko gra nasza reprezentacjaszkicek napisał(a):
Nie przystoi mi krytykować ale ten ostatni ślubniak jakoś najmniej mi się podoba.
Fajne, fajne ale mógłbyś pokazać coś więcej, bo takim jednym to tylko zaostrzasz apetyt...
kris napisał(a):
dlaczego nie przystoi ? Wszystkim przystoi. Nie trzeba być piłkarzem światowej sławy, by móc ocenić, jak kiepsko gra nasza reprezentacjaszkicek napisał(a):
![]()
Trochę mi kolorystyka nie leży...właściwie nie trochę, a zupełnie. 😜
A jakich tolerancyjnych...
A nie?A nie? Jak nie, jak tak :smileyhappy:Tadeusz napisał(a):
W poprzednim poście pozwoliłem sobie na malutką, maluteńką, maciupką złośliwostkękris napisał(a):
zapraszam na spotkania śląskie - wiele fajnych osób możesz spotkać i przy okazji dużo się nauczyć
A zupełnie poważnie to kris ma jak najbardziej rację pisząc:
kris napisał(a):
zapraszam na spotkania śląskie - wiele fajnych osób możesz spotkać i przy okazji dużo się nauczyć
Fajne, fajne ale mógłbyś pokazać coś więcej, bo takim jednym to tylko zaostrzasz apetyt...
szkicek napisał(a):
ale trudno też choremu na dysortografię poprawiać dyktanda
Lajam napisał(a):
Trochę mi kolorystyka nie leży...właściwie nie trochę, a zupełnie. 😜
A nie?Tadeusz napisał(a):
10zer napisał(a):
Ale z Was samoluby a co na spotkaniach np. WLKP nie można się nauczyć. No!.
Widziałem już podobny kadr Twojego autorstwa. Ten też mi się podoba
kris napisał(a):
a, ze Quartz jest ze śląska to wiesz - co będę chłopaka odsyłać na koniec Polski, do Wielkopolski