Podziel się wrażeniami!
i ja postanowiłem pokazać forumowemu gronu swoje prace
zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii - przyjmę krytykę na klatę, więc bez obaw
Nabrudziliśmy trochę w galerii to żeby nie było trzeba ocenić foto.
Bajer z wodą jak najbardziej na tak ale ta poświata fioletowo - rumiankowa na nie. Nie wiem jak się taki efekt uzyskuje ale widziałem go kilka razy i tak jak Lajamowi mi on nie leży. Może dlatego, ze mało nasycone te kolory
Spróbował bym tego samego ale zdiął zabarwienie z pary młodej bo wyglądaja jak przez mgłę a resztę zostawił tak jak jest.
10zer napisał(a):
Nie wiem jak się taki efekt uzyskuje
kuraq napisał(a):
Koniec Polski? Phi... nie mamy żadnej granicy kraju, ni kilometra:P
za rady dziękuję10zer napisał(a):
Nabrudziliśmy trochę w galerii to żeby nie było trzeba ocenić foto.
Bajer z wodą jak najbardziej na tak ale ta poświata fioletowo - rumiankowa na nie. Nie wiem jak się taki efekt uzyskuje ale widziałem go kilka razy i tak jak Lajamowi mi on nie leży. Może dlatego, ze mało nasycone te kolory![]()
Spróbował bym tego samego ale zdiął zabarwienie z pary młodej bo wyglądaja jak przez mgłę a resztę zostawił tak jak jest.
Lajam napisał(a):
10zer napisał(a):
Nie wiem jak się taki efekt uzyskuje
Jednym kliknięciem! Jednym kliknięciem!![]()
Będziesz mi teraz wypominał jedną smarkatkę i trzy krople płynu zabarwionego na zielono ? A batoniki Ci smakowały?kris napisał(a):
przyjdziesz po ściereczkę albo płyn do szyb
No weź tak nie pisz, bo potem Ci co mnie nie znają pomyślą, że jakiś złośliwiec paskudny jestem. I nikt nie będzie chciał ze mną rozmawiać teraz...kris napisał(a):
Ty i jedynie mała złośliwość? Słaby dziś masz dzień, możesz się już wylogować, jak Cię na nic więcej nie stać Image
Dla Ciebie żaden rejon Polski nie stanowi problemukris napisał(a):
Ale z Was samoluby a co na spotkaniach np. WLKP nie można się nauczyć. No!.
Będziesz mi teraz wypominał jedną smarkatkę i trzy krople płynu zabarwionego na zielono ? A batoniki Ci smakowały?
Lajam napisał(a):
Jednym kliknięciem! Jednym kliknięciem!
10zer napisał(a):
Albo ja wybrzydzam albo on zaniżył poziom
Czy tu jest teraz szałtbox?
Cezar, za dwa batoniki, też Ci mogę ściereczkę podrzucić. A niech tam! I lenspena użyczę
Tadeusz napisał(a):
Czy tu jest teraz szałtbox?
E tam - to jak z kolorem: dwa kliknięcia. No, może trzy :smileymrgreen:10zer napisał(a):
Ale powstał zamot. Odmotać ciężko będzie.