- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Cashback
Czy ktoś ma tak jak ja z rejestracją produktu w promocji cashback? Kupiłem aparat objęty promocją i nie mogę go zarejestrować aby zwrócono mi cześć wydanej kwoty o której mowa w regulaminie promocji. Czy sony nabija klientów w butelkę? Pisałem do działu obsługi klienta i każą czekać. Czekam czekam i będę chyba czekać aż mine termin zgłoszeń.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Przykro nam z powodu Twoich negatywnych doświadczeń z systemem rejestracji. Chcielibyśmy pomóc, niemniej zgłoszenie usterki systemu przez infolinię to zdecydowanie najbardziej efektywna forma, bo trafia ona bezpośrednio do IT teamu, który to naprawia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Dzień dobry,
Czy Państwa IT team ma wakacje od miesiąca? Proszę o jak najszybszą naprawę błędu, który mają Wasi klienci. Jeżeli chcecie zadbać o klientów to powinniście priotytetowo się tym zająć. Taki problem jak autor tego wpisu ma dużo więcej osób w tym również ja. Sprawdzcie na forum ile macie wpisów na ten temat, może warto się w końcu tym zająć?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
I ja mam problem, po wprowadzeniu wszystkich danych wyskakuje mi błędny numer seryjny. Zgłoszone czekam. Jak rozwiążą problem to kupuję makro na cashbacku jak nie to nie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Nie potrafią naprawić błędu (a raczej nie chcą) ale blokowanie użytkowników forum to idzie im doskonale. Nie luuubimy prawdy i nie znosimy krytyki. Cwaniaki
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Też mam problem . Po wypełnieniu komunikat, że jest problem i że nad nim pracują.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam,
od kilku dni próbuję wielokrotnie wypełnić formularz cashback i cały czas wyskakuje ten błąd i każą próbować później. A 14. sierpnia się zbliża...
Czy komuś z Was w końcu udało się zarejestrować cashback skutecznie?
Jeśli tak, to jak to zrobiliście?
Pozdrawiam!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Cześć.
Mi udało się udało wypełnić formularz na samym początku miesiaca. Pisz do supportu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Pytanie z innej beczki, że tak powiem. Czy ktoś czeka jeszcze na przelew z cashback? Akceptacja 9 sierpnia, jeszcze teoretycznie w ciągu 6 dni powinien przyjść, ale patrząc po forach przelewy w przeciągu max dwóch tygodni wysyłali od akceptacji...