Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich,
Mam problem z klawiszami FN i switchem SPEED STAMINA w moim Vaio SVS1511T9ES po upgradzie do win 10. Dodatkowo po tym jak komputer przejdzie w stan uśpienia przestaje działać touchpad. Mam nadzieję, że ktoś pomoże uporać mi się z tym problemem.
Pozdrawiam
Cześć,
Powiem tyle - może być ciężko, żeby to ruszyło. Pamiętam jak na swoim VAIO robiłem upgrade z VIsty do Win7 to trzeba było wczytać określone sterowniki w odpowiedniej kolejności żeby to działało.
Może w BIOSie jest opcja związana z Fn.
Touchpad na pewno nie ruszy - zerknij na tabelkę kompatybilności http://sony-eur-eu-en-web--eur.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/82171 przy serii SVS mamy adnotację, że taka sytuacja jest możliwa, czyli trzeba uznać to za normę.
Co do innych funkcji też nie ma gwarancji, nawet jeśli test wypadł na "P" - cyt: "Przeprowadzono jedynie podstawowe testy. Wynik pozytywny testów podstawowych nie gwarantuje braku problemów ze zgodnością."
Pozdrowienia
Ahhh... widzę, że zostało tylko czekać i mieć nadzieję na to, że wyjdzie jakaś łatka albo ktoś znajdzie na to sposób. Dzieki wielkie za odpowiedz