Podziel się wrażeniami!
Coś nie dobrego dzieje się ze stroną sony , chcąc odebrać prywatną wiadomość od jednego z użytkowników tego forum , wyświetla mi się błąd. Próbowałem wysłać też PW i dalej błąd SQL. Piszę tutaj , ponieważ nie mogę wysyłać wiadomości PW. Piszę to , bo mam nadzieję , że przeczytają to moderatorzy i coś z tym zrobią.
kamil1114 napisał(a):
Coś nie dobrego dzieje się ze stroną sony , chcąc odebrać prywatną wiadomość od jednego z użytkowników tego forum , wyświetla mi się błąd. Próbowałem wysłać też PW i dalej błąd SQL. Piszę tutaj , ponieważ nie mogę wysyłać wiadomości PW. Piszę to , bo mam nadzieję , że przeczytają to moderatorzy i coś z tym zrobią.
doslav napisał(a):
A proroctwa? Ja tam raczej realista jestem i na naukowych podstawach proroctwa swe opierać się staram. Niemniej źródełko me sieciowe zawodzi niezwykle rzadko albowiem oparte jest na stanie pogody aktualizowanym na bieżąco dla każdego sektora kraju (kawałki o boku kilku km).
Aby prognoza była w miarę wiarygodna - nie może sięgać dalej niż 48h. W przeciwnym wypadku to już faktycznie proroctwo tudzież pobożne życzenia http://klubkm.pl/forum/images/smilies/hihi.gif
No nie zawiodło mnie w znaczący sposób (a jeśli już to na plus minimalnie) od bodajże 5-6 lat...
acinloop napisał(a):
kamil1114 napisał(a):
Mam ten sam problem![]()
colorful napisał(a):
Doslav, czyżbyś, tak jak i ja, sprawdzał numeryczne prognozy pogody zakładu fizyki atmosfery? (a w zasadzie to chyba icm-u)
after seszyn
na pewno o wiele trafniejsze mają prognozy niż IMGiW. ja się na ICM przestwiłam, po tym, jak usłyszałam od pana Kreta z telewizji, że
wyż to taka kopuła
acinloop napisał(a):
kamil1114 napisał(a):
Mam ten sam problem![]()
kris napisał(a):
after seszyn
oj oj
nie da rady
mam ważniejsze RAWy do wywołania