anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

ShoutBox

profile.country.pl_PL.title
zi3000
Początkujący

ShoutBox

13 715 ODPOW. 13 715
kamil1114
Początkujący

Coś nie dobrego dzieje się ze stroną sony , chcąc odebrać prywatną wiadomość od jednego z użytkowników tego forum , wyświetla mi się błąd. Próbowałem wysłać też PW i dalej błąd SQL. Piszę tutaj , ponieważ nie mogę wysyłać wiadomości PW. Piszę to , bo mam nadzieję , że przeczytają to moderatorzy i coś z tym zrobią.

acinloop
Nowicjusz

kamil1114 napisał(a):

Coś nie dobrego dzieje się ze stroną sony , chcąc odebrać prywatną wiadomość od jednego z użytkowników tego forum , wyświetla mi się błąd. Próbowałem wysłać też PW i dalej błąd SQL. Piszę tutaj , ponieważ nie mogę wysyłać wiadomości PW. Piszę to , bo mam nadzieję , że przeczytają to moderatorzy i coś z tym zrobią.

Mam ten sam problem :smileyrolleyes:

colorful-----
Początkujący

doslav napisał(a):

A proroctwa? Ja tam raczej realista jestem i na naukowych podstawach proroctwa swe opierać się staram. Niemniej źródełko me sieciowe zawodzi niezwykle rzadko albowiem oparte jest na stanie pogody aktualizowanym na bieżąco dla każdego sektora kraju (kawałki o boku kilku km).
Aby prognoza była w miarę wiarygodna - nie może sięgać dalej niż 48h. W przeciwnym wypadku to już faktycznie proroctwo tudzież pobożne życzenia http://klubkm.pl/forum/images/smilies/hihi.gif

No nie zawiodło mnie w znaczący sposób (a jeśli już to na plus minimalnie) od bodajże 5-6 lat...

Doslav, czyżbyś, tak jak i ja, sprawdzał numeryczne prognozy pogody zakładu fizyki atmosfery? (a w zasadzie to chyba icm-u) :)

kamil1114
Początkujący

acinloop napisał(a):

kamil1114 napisał(a):

Mam ten sam problem :rolling_eyes:

Zgłosiłem już to do Administratora mailem.

doslav.
Poszukiwacz

colorful napisał(a):

Doslav, czyżbyś, tak jak i ja, sprawdzał numeryczne prognozy pogody zakładu fizyki atmosfery? (a w zasadzie to chyba icm-u) :)

http://klubkm.pl/forum/images/smilies/taktak.gif

A jak bardzo mi zależy na precyzyjnej informacji - porównuję wyniki z pewnym źródełkiem wojskowym (tak po starej znajomości http://klubkm.pl/forum/images/smilies/wink3.gif).
ICM oceniam na jakieś 85-90% natomiast kombinacja obu źródełek to spokojnie 95-98%

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

after seszyn ;)

colorful-----
Początkujący

na pewno o wiele trafniejsze mają prognozy niż IMGiW. ja się na ICM przestwiłam, po tym, jak usłyszałam od pana Kreta z telewizji, że
wyż to taka kopuła

:smileyrolleyes:

profile.country.PL.title
RASTX.
Użytkownik

acinloop napisał(a):

kamil1114 napisał(a):

Mam ten sam problem :rolling_eyes:

Sprawdzam gdzie leży przyczyna problemu.

-----------------------------------------------------------------------------
Sony Europe Limited ( Sp. z o.o. ), Oddział w Polsce;
profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

kris napisał(a):

after seszyn ;)

To się pochwal wynikami jak wywołasz ;)

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

oj oj