Podziel się wrażeniami!
Witam. Z racji tego, że ostatnio miałem okazję pobawić się w robienie zdjęć w studio, więc postanowiłem wrzucić, co nieco
To żart?
Sorry, ale ogólnie mówiąc - kicha: pozy, miny, jakość, kadry - wszystko do poprawki
łoojesuu...
To żart?
Sorry, ale ogólnie mówiąc - kicha: pozy, miny, jakość, kadry - wszystko do poprawki
bax99 napisał(a):
Co do jakości . Masz na myśli oświetlenie / doświetlenie ?? . Bo jeśli tak, to korzystałem tylko z zewnętrznej lampy do aparatu. Bez lamp studyjnych, ani nic.
Ok. Dzięki za wizytę. Za słowa krytyki, co jest źle itd. ( zresztą wszystko jest źle ) . Jak będę miał kolejną okazję, porobić zdjęcia w Studio, to postaram się wszystko dopracować, na tyle ile to możliwe
Dlaczego koniecznie studio? Takie zdjęcia, jak pokazałeś, można po prostu przy oknie zrobić, a tło nie musi być studyjne, rozwijane z sufitu... Studio, to przede wszystkim możliwość doboru i właściwego operowania światłem, nie miejsce.bax99 napisał(a):
Jak będę miał kolejną okazję, porobić zdjęcia w Studio, to postaram się wszystko dopracować, na tyle ile to możliwe
Dzięki, za porady. Na pewno skorzystam