Podziel się wrażeniami!
Witam! Od kilku dni zaglądam na forum więc wypada też dodać kilka swoich prób przyjemnego uchwycenia chwili. Głównie fotografia "ludzka" zapraszam do komentowania.....
Dzięki za słowa krytyki i uznania
Bardzo fajne portrety. Dla mnie najładniejsze to są zdjęcia z ostatniej wstawki. To zgimpowane zdjęcie Kasi też jest ciekawe, chociaż mam wrażenie jakby to okno dla niej było za ciasne
Niniel okno jest "prawdziwe" tylko tło w oknie jest zamienione a ,że jej ciasno było to inna sprawa
1/ ucięta dłoń, trochę bajzlu w kadrze, trochę za ostre światło. Modelka chodzi na kolanach po krzakach i szuka czegoś?
2/ cięta dłoń. Chciałbym widzieć więcej dołu - może kosztem góry...
3/ ładna modelka, plan do bani
4/ czarujesz w PS (gimp) a plam z matrycy nie usuniesz - wstyd!
5/ bardzo na nie. Wszystko mi tu nie pasuje począwszy od kadru, przez pozę modelki do jej ubioru...
6/ ładne światło, dobry kadr - szkoda, że widać kompresję. napis wypieprzyć!
7/ za ostre światło - co do napisu jw.
Raduchfoto napisał(a):
Nie ukrywam ,że szopowałem takiego miejsca znaleźć nie mogłem w realu więc przyznaję się bez bicia a tu akurat gimpowałem
Deviant dzięki za w miarę konstruktywną krytykę.... co do podpisu to chyba raczej nic strasznego?? w końcu zdjęcia są mojego autorstwa więc podpisać się można ??? poza tym umowa tego wymagała...........
Raduchfoto napisał(a):
Deviant dzięki za w miarę konstruktywną krytykę.... co do podpisu to chyba raczej nic strasznego?? w końcu zdjęcia są mojego autorstwa więc podpisać się można ??? poza tym umowa tego wymagała...........