anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Raduchfoto - szuflandia

Raduchfoto
Początkujący

Raduchfoto - szuflandia

Witam! Od kilku dni zaglądam na forum więc wypada też dodać kilka swoich prób przyjemnego uchwycenia chwili. Głównie fotografia "ludzka" :P zapraszam do komentowania..... :nauseated_face:

16 ODPOW. 16
Raduchfoto
Początkujący

Dzięki za słowa krytyki i uznania ;)

Niniel
Początkujący

Bardzo fajne portrety. Dla mnie najładniejsze to są zdjęcia z ostatniej wstawki. To zgimpowane zdjęcie Kasi też jest ciekawe, chociaż mam wrażenie jakby to okno dla niej było za ciasne :P

Raduchfoto
Początkujący

Niniel okno jest "prawdziwe" tylko tło w oknie jest zamienione :D a ,że jej ciasno było :D :D :D to inna sprawa :D

profile.country.en_GB.title
Deviant.
Użytkownik

1/ ucięta dłoń, trochę bajzlu w kadrze, trochę za ostre światło. Modelka chodzi na kolanach po krzakach i szuka czegoś?

2/ cięta dłoń. Chciałbym widzieć więcej dołu - może kosztem góry...

3/ ładna modelka, plan do bani

4/ czarujesz w PS (gimp) a plam z matrycy nie usuniesz - wstyd!

5/ bardzo na nie. Wszystko mi tu nie pasuje począwszy od kadru, przez pozę modelki do jej ubioru...

6/ ładne światło, dobry kadr - szkoda, że widać kompresję. napis wypieprzyć!

7/ za ostre światło - co do napisu jw.

Jane-----
Początkujący

Raduchfoto napisał(a):

Nie ukrywam ,że szopowałem ;) takiego miejsca znaleźć nie mogłem w realu :D więc przyznaję się bez bicia :) a tu akurat gimpowałem :)

Bardzo udane gimpowanie :)
Kasia to w ogole bardzo ladna modelka - poprzedni jej portret tez bardzo mi sie podoba!

Raduchfoto
Początkujący

Deviant dzięki za w miarę konstruktywną krytykę.... ;) co do podpisu to chyba raczej nic strasznego?? w końcu zdjęcia są mojego autorstwa więc podpisać się można ??? poza tym umowa tego wymagała........... ;)

profile.country.en_GB.title
spoltrebor1ofcej
Początkujący

Raduchfoto napisał(a):

Deviant dzięki za w miarę konstruktywną krytykę.... ;) co do podpisu to chyba raczej nic strasznego?? w końcu zdjęcia są mojego autorstwa więc podpisać się można ??? poza tym umowa tego wymagała........... ;)

Jest podpis i podpis :c20 . Jest zbyt abstrakcyjny jak na twoje zdjęcia no i odwraca uwagę od tego co w tym zdjęciu najważniejsze.