Podziel się wrażeniami!
Od jakis 5 dni jestem szczęśliwym posiadaniem 330 i dopiero sie uczę na standardowym kicie 18-55 to a to kilka moich pierwszych fotek licze na szczere opinie... jak juz krytykujesz napisz co zrobic by były lepsze...
http://klubkm.pl/forum/images/smilies/paluszek.gif
cdn napisał(a):
Albo nocny widok na ECIV, w stronę Kurczaków?
Na 37 masz ten kierunek. ECIV to elektrociepłownia, a dokładniej mam na myśli te dwa kominy. Bliższy ma 240m. Jest na nim zamontowany system antenowy od większości łódzkich nadajników RTv. Blisko niego jest ścieżka podejścia na Lublinek, więc zamontowali na nim poważne oświetlenie ostrzegawcze.
początki "HELIOSOWANIA"
Selekcja to raz, jakiś ciekawszy pomysł na fotki to dwa.
Chyba, że traktujesz swój album jako miejsce na testy..
Od siebie dodam tylko, że fotki trochę nieostre
czesciowo zakladając ten albun nałożyłem nacisk na wasze zdanie oraz krytykę gdyż jestem początkujący w dziedzinie foto a wasza krytyka jest mi bardzo pomocna, gdy bede juz bardziej doswiadczonym amatorem pomysle nad zalozeniem nowego albumu bardziej w formie wykazania sie.
Więc dziękuje za słowa krytyki i prosze o więcej
Nie wiem czy nietrafiona ostrość czy jakieś delikatne poruszenie, albo może jedno i drugie, poza tym strasznie zimne zdj jak dla mnie - znaczy WB no i to co powiedział też Lajam - selekcja, bo generalnie są 3 prawie identyczne foty
MUSZE SIE POCHWALIC