anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Przygoda rozpoczęta....czy stanie się życiem???

er_er_er
Początkujący

Przygoda rozpoczęta....czy stanie się życiem???

Od jakis 5 dni jestem szczęśliwym posiadaniem :c56 330 i dopiero sie uczę na standardowym kicie 18-55 to a to kilka moich pierwszych fotek licze na szczere opinie... jak juz krytykujesz napisz co zrobic by były lepsze...

120 ODPOW. 120
profile.country.en_GB.title
spoltrebor1ofcej
Początkujący

http://klubkm.pl/forum/images/smilies/paluszek.gif

profile.country.PL.title
c.d.n.
Poszukiwacz

:c68

er_er_er
Początkujący

cdn napisał(a):

Albo nocny widok na ECIV, w stronę Kurczaków?

ECIV ??? a to co??? na kurczakach mieszkam od 2 tyg wiec dopiero poznaje okolice...
na chwile obecną moje ulubione miejsce to dach mojego wierzowca

profile.country.PL.title
c.d.n.
Poszukiwacz

Na 37 masz ten kierunek. ECIV to elektrociepłownia, a dokładniej mam na myśli te dwa kominy. Bliższy ma 240m. Jest na nim zamontowany system antenowy od większości łódzkich nadajników RTv. Blisko niego jest ścieżka podejścia na Lublinek, więc zamontowali na nim poważne oświetlenie ostrzegawcze.

er_er_er
Początkujący
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Selekcja to raz, jakiś ciekawszy pomysł na fotki to dwa.

Chyba, że traktujesz swój album jako miejsce na testy.. :c8

profile.country.pl_PL.title
destin6
Poszukiwacz

Od siebie dodam tylko, że fotki trochę nieostre :c18

er_er_er
Początkujący

czesciowo zakladając ten albun nałożyłem nacisk na wasze zdanie oraz krytykę gdyż jestem początkujący w dziedzinie foto a wasza krytyka jest mi bardzo pomocna, gdy bede juz bardziej doswiadczonym amatorem pomysle nad zalozeniem nowego albumu bardziej w formie wykazania sie.
Więc dziękuje za słowa krytyki i prosze o więcej

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Nie wiem czy nietrafiona ostrość czy jakieś delikatne poruszenie, albo może jedno i drugie, poza tym strasznie zimne zdj jak dla mnie - znaczy WB no i to co powiedział też Lajam - selekcja, bo generalnie są 3 prawie identyczne foty

er_er_er
Początkujący