Podziel się wrażeniami!
... i zapewne nie ostatnie...
Przede wszystkim witam!
Fotografuje już kilka lat, zacząłem od zenita, potem miałem lustrzankę minolty (500si super), kompakt nikona i hybrydę canona.
Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem a200 + kit 18-70 i sigmy 70-210/3,5-4,5.
Na całe szczęście mam dostęp do innych szkieł (cz 16-80, maf 50/1,7) dlatego pewnie większość zdjęć tutaj będzie z nie moich szkieł...
Poniżej pierwszy rzut... pewnie nie ma się czym chwalić ale od czegoś trzeba zacząć...
41 42 , ja bym zrobił oś symetrii i HDR, fajny materiał
Ładna wrzutka.
Najbardziej w oko wpadło 41 (dziwne, bo nie jestem wielbicielem pionowych kadrów ) i 43 - bardzo ładna geometria na niebie i ziemi ...
joo, cdn dzięki za komentarze...
Mam z tego wypadu trochę więcej materiału pod hdry, ale na razie kiepsko stoję z czasem żeby to dobrze rozgryźć i ogarnąć...
I jeszcze 3 z dzisiejszego wschodu słońca, choć słońca na nich nie ma... bo chmury pokrzyżowały pierwotne plany...
Ale jak już się wstanie nocą to coś pofocić trzeba
A więc:
Bardzo fajne to drzewo! Ładnie wypatrzyłeś. Następnym razem i ja je zdejmę.
Pierwsza kaczka super. Ładna ta pasiasta struktura wyszła, ale chyba troszkę do odszumienia.
Druga kaczka, ta z miną "nie widać mnie! wcale!" trochę chyba ciasno wzięta, ale i tak bardzo dobre zdjęcie.
Miejsce ciągle z potencjałem, czyli jeszcze pewnie się wybierzemy.
Jesteś chętny?
cdn napisał(a):
Jesteś chętny?
Witam!
W ramach odkurzania albumu dwa wschody, zapraszam do komentowania:
48 sympatyczny motywik, chociaz bardziej podoba mi sie 47
47,48 - oba
Ja też jestem na tak dla obu, aczkolwiek bardziej jednak 47
47 galante...