Podziel się wrażeniami!
jedno z lepszych w tej chwili
szkicek napisał(a):
tak samo coś z ostrością jest na 04
tak...4 najprzyjemniejsza
więcej tej pięknej damy proszę
gonzoartur napisał(a):
faktycznie :smileyredface: mam pytanie.czy ktoś z szanownego grona mógłby mi pomóc i wyostrzyć mi te zdjęcia.nie mogę sobie z tym poradzić.mam jeszcze trochę problem z obróbką.
pozdrowionka
tak...4 najprzyjemniejsza
więcej tej pięknej damy proszę
cóż zrobić :smileyrolleyes:gonzoartur napisał(a):
ta piękna dama to moja żona
gonzoartur napisał(a):
jeśli coś będzie możliwe z poprawkami to bardzo proszę.
Moim zdaniem ta wersja jest zdecydowanie lepsza, nic nie ruszać tylko wywołać jak jest, pierwsza jak już wspomniał Kris, jest przeostrzona, wygląda jak by ktoś zrobił fotomontarz.
następne zdjęcia z wczoraj
na 08 to mi się woda z monitorka wylała
Witam
9 - ręce same się składają do oklasków, ale... psuja kadr te suche badyle w LD
8 - raczej na nie - nie bardzo rozumiem, co to za śmieci w wodzie i po co one? Ten wał lodu w oddali - fajne. Ale należałoby zdjęcie wyprostowć, bo zaraz się całe morze z niego wyleje
7 - coś jest nie tak: nie bardzo wiadomo w pierwszej chwili, na co wzrok skierować... Gdyby obciąć z lewej na wysokości tego pęknięcia skały, ciurkająca woda przesunęłaby się ze środka do "mocnego punktu" i zyskałaby na wartości. Może ten kadr w ogóle byłby lepszy w pionie, również bez tej oddalonej prawej części. A gdyby jeszcze dało się wydłużyć mocno czas naświetlania (tu by się przydał szary filtr + mocne przymknięcie)...
6 - moim zdaniem, brak tu czegoś... spodobał Ci się ten widok, jednak zdjęcie jest po prostu nieciekawe - czegoś tu brakuje - dla dokończenia opowieści (o czym) - dla zainteresowania widza.
Pozdrawiam.
dzięki panowie za opinie.będę nad sobą pracował.
kris-mam nadzieję że monitor masz szczelny :smileyredface:
pozdrawiam
kurcze trzeba iść do pracy:(
na 07 można było poszaleć z dłuższym czasem, byłoby o wiele ciekawiej