anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Pierwsze fotki-urocza Vanessa

JoannaR-----
Początkujący

Pierwsze fotki-urocza Vanessa

Witam! Choc bardzo sie boje mimo to wystawilam swoje jedne z pierwszych zdjec ;) Zaznaczam ze jestem raczkujaca! I nie mam zbytnio pojecia o mojej kamerze :( Prosze o krytyke bym sie w koncu wziela do roboty ;)

163 ODPOW. 163
JoannaR-----
Początkujący

Witajcie :c20 Dis bedzie BW -moje pierwsze proby :smileymrgreen:) I przewaga Sandro na zdjeciach, ktorego naprawde bardzo trudno zlapac w obiektywie :smileyevil:

profile.country.pl_PL.title
podwys
Początkujący

oba bardzo ładne z naciskiem na 43...

tło tak rozbebłane że też myślałem że to helios

profile.country.en_GB.title
mamakuby
Poszukiwacz

Asiu, Twoje kadry zaczynają być bardzo przewidywalne (pamiętasz co pisałam o "gołej klacie"?)
Poszukuj dalej, próbuj mniej oczywistych rozwiązań

JoannaR-----
Początkujący

Asiu, Twoje kadry zaczynają być bardzo przewidywalne (pamiętasz co pisałam o "gołej klacie"?)
Poszukuj dalej, próbuj mniej oczywistych rozwiązań

Czesc Aniu,widze ze nie przeczytalas mojego posta na drugim forum (ale nie dziwie sie,ciezko sie przedostac teraz przez projekt ;) ) wiec napisze jeszcze raz 8-) Caly czas ucze sie obrobki zdjec a ze niestety nowych fotek brak (ze wzgledu ciezkiej choroby dzieci) cwicze dalej na starych zdjeciach,dlatego znow "gola klata"( w ktorej sie kochalam na poczatku "kariery" z aparatem) i niebieskie tlo :P Dlatego przerobilam tez na BW by nie gryzlo was tlo po oczach a i przy okazji moglam pocwiczyc w tych barwach :smileymrgreen:

JoannaR-----
Początkujący

Witajcie :c37 Ale mnie tu dluuuugo nie bylo :smileyredface:
Dzisiejsza wrzutka to oczywiscie moja muza Justinek :)

Zapraszam tez serdecznie na mojego bloga :c20
http://joannariegler.blogspot.com/

spoltrebor1ofcej
Początkujący

fajne, fajne, najbardziej to mi się podoba 53. :nauseated_face:

choć mam jedno zastrzeżenie, winieta fajna sprawa ale nudzi się jak jest jej za dużo

profile.country.pl_PL.title
BuBu__
Początkujący

Bardzo ładna wrzuta, najbardziej podoba mi się 55 :thumbsup:

JoannaR-----
Początkujący

Dziekuje trebor i BuBu ,cieszy mnie ze wam sie podobaja :)
Wiesz trebor, ja jestem wlasnie (dopiero) na etapie winety wiec szaleje :c20 Kiedys pewnie bede inaczej na to patrzec :slight_smile:

profile.country.PL.title
gegra71
Poszukiwacz

Bardzo ładna wrzuta, coraz ładniejsze te twoje fotki :thumbsup:

spoltrebor1ofcej
Początkujący

JoannaR napisał(a):

Wiesz trebor, ja jestem wlasnie (dopiero) na etapie winety wiec szaleje :c20 Kiedys pewnie bede inaczej na to patrzec :slight_smile:

używaj winiety bo to fajna rzecz, ale nie jako podstawa do obróbki a jako dodatek :c20