anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Pierwsze fotki-urocza Vanessa

JoannaR-----
Początkujący

Pierwsze fotki-urocza Vanessa

Witam! Choc bardzo sie boje mimo to wystawilam swoje jedne z pierwszych zdjec ;) Zaznaczam ze jestem raczkujaca! I nie mam zbytnio pojecia o mojej kamerze :( Prosze o krytyke bym sie w koncu wziela do roboty ;)

163 ODPOW. 163
JoannaR-----
Początkujący

Tadeusz napisał(a):

Ja mam słaby wzrok, ale daltonistą nie jestem

:smileyhappy:

A mi znow wydaje sie to zdjecie za ciemne ale jak je rozlasnie to znow skora biala :smileyevil:

aaa jeszcze jedno, dlaczego nie widac u mnie tych Exifow? Co mam zrobic by byly :smileyquestion:

Juz sie boje to zdjecie wstawic ale co mi tam, co mnie nie zabije to mnie wzmocni :c20 Co sadzicie o tych kolorach :smileyquestion: Mi osobiscie sie podoba ale ja patrze na to innym okiem jak wy profesjonalisci wiec krytykujcie :smileymrgreen:

profile.country.en_GB.title
.cezar.
Początkujący

Pozy przy tle są odrobinę sztuczne i przypominają zdjęcia z wystawy w zakładzie fotograficznym. Zwiń to tło, schowaj głęboko do szafy i zacznij fotografować dzieci w ich naturalnym otoczeniu - wyjdzie to na dobre twoim zdjęciom. Zamiast codziennie wrzucać na forum kolejne zdjęcia i pytając czy już jest lepiej, poświęć kilka wieczorów na pogrzebanie w internecie w poszukiwaniu fajnych dziecięcych galerii. Nie wiem czy byłaś już w galerii u mamy_kuby która udowadnia, że w warunkach domowych bez żadnych sztucznych teł można robić genialną dziecięcą fotografię. Albo na forum http://www.forum.dzieckowobiektywie.pl/ do którego link ci Ania podesłała już wcześniej. Poszukaj też czegoś na żółtym forum - warto spędzić tam trochę czasu. Oglądaj zdjęcia, spróbuj powtarzać efekty, pytaj jeśli musisz autorów jak uzyskali taki czy inny efekt... Postaraj się opanować jakiś program do podstawowej obróbki (na płycie dołączonej do aparatu powinien być IDC, ja go osobiście nie używam, ale użytkownicy tego forum chwalą go sobie).
Zanim wrzucisz zdjęcia na forum daj im trochę "poleżakować" - nabierz do nich trochę dystansu, niech Ci się opatrzą i wtedy ponownie zdecyduj.
pzdr

Misiek025
Początkujący

Hejka.
Mi się zdjęcia chłopaków podobają.
Ale dużo lepiej mi się ogląda czarno białe i sepie bo od malców to czasami za intensywne niebieskie tło nie odwraca uwagi.

JoannaR-----
Początkujący

Pozy przy tle są odrobinę sztuczne i przypominają zdjęcia z wystawy w zakładzie fotograficznym. Zwiń to tło, schowaj głęboko do szafy i zacznij fotografować dzieci w ich naturalnym otoczeniu - wyjdzie to na dobre twoim zdjęciom.

nie schowam tla :P ja chce sie bardzo nauczyc fotografi studyjnej :smileymrgreen:
Albo na forum http://www.forum.dzieckowobiektywie.pl/

wlasnie sie zapisalam :smileymrgreen:
Postaraj się opanować jakiś program do podstawowej obróbki (na płycie dołączonej do aparatu powinien być IDC, ja go osobiście nie używam, ale użytkownicy tego forum chwalą go sobie).

dzisiejszym popoludniem jak dzieci spaly wkoncu wziela sie za rozszyfrowywanie mojego corela ;) i nawet sa efekty :smileymrgreen:
Zanim wrzucisz zdjęcia na forum daj im trochę "poleżakować" - nabierz do nich trochę dystansu, niech Ci się opatrzą i wtedy ponownie zdecyduj.

masz racje, tak bede robic :smileymrgreen: No i widzicie, tyle kopniec w tylek i w koncu sie ruszam :smileyhappy:
POzdrawiam :c10

JoannaR-----
Początkujący

Misiek025 napisał(a):

Hejka.
Mi się zdjęcia chłopaków podobają.

hallo :c10 No chociaz kilku osoba sie podobaja :smileymrgreen:
Pozdrawiam :)

wojttexx
Początkujący

26. Ładne, podoba mi się :thumbsup:
27b. Dla mnie jest ciut blado/mlecznie . Ale sam kadr :c4

JoannaR-----
Początkujący

Witam Was po dlugiej nieobecnosci :c20 Dzisiaj prezetuje Justinka i jego banki :nauseated_face:

JoannaR-----
Początkujący

Witam was ponownie :D No to dzisiaj 3 z wielu naszych jesiennych foteczek :) W roli glöwnej möj kochany Justinek :c4

bob_marley23
Początkujący

28 ma moc szkoda, że sobie twarz zasłonił

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

O! Te trzy mi się podobają! :c4

------------------------------
fotoamator