Podziel się wrażeniami!
SONY A700
photomusic napisał(a):
Fotografie które tutaj zamieszczam choć są moją własnością,to jednak są odrzutami lub projektami postprodukcji i jako takie trudno je kwalifikować do jakiegokolwiek albumu.Na ogół trafiają właśnie do śmietnika.Zanim to jednak nastąpi,ciekaw jestem niezależnej opinii-co jest nie tak i dlaczego?
Zamieszczone przeze mnie fotografie jako produkt wybrakowany stanowią duży kontrast w stosunku do prac zamieszczonych w galeriach użytkowników,niezależnie od tego czy ktoś to zauważa,czy nie,to jednak jest to kontrastowa kompozycja.
Mówiąc jaśniej lubi czytać jak ktoś go krytykuje za jego foty i specjalnie stawia byle co taki trochę masochizm
Szczupic napisał(a):
... taki trochę masochizm
Misiek025 napisał(a):
Musisz pisać jaśniej bo pije już trzeciego browara i nadal ni w ząb nie rozumiem co piszesz.
photomusic napisał(a):
Po prostu wyciągam wnioski,bo piękno fotografii jest w oku patrzącego a nie na samym zdjęciu.
Na innym forum gdy zapytałem o efekt uzyskany na fot.23-oceny kobiet były pozytywne.
Być może bierze się to stąd iż jako mężczyźni wolimy naturalne kobiety?
Z kolei kobiety nakładając rano fluid,podkład,puder itd.myślą inaczej?
Poza tym każdy raczej obejrzy się za sexi-plexi niż za kurą szaro-burą.
Niniel napisał(a):
... naprawde nie rozumiem mężczyzn którzy wolą bardziej plastik...
kolejny śmieć w sonowym śmietniku
I tam jest ich miejsce.photomusic napisał(a):
Na ogół trafiają właśnie do śmietnika.
Tia... Nawiązując do Twojego nick-a, to zdjęcie jest jak fotograficzne disco-polo... Albo wiejska dyskoteka w klubie Las Vegas - kto co woli.photomusic napisał(a):
25-bez wyostrzenia...
photomusic napisał(a):
Misiek025 napisał(a):
Musisz pisać jaśniej bo pije już trzeciego browara i nadal ni w ząb nie rozumiem co piszesz.
Przeważnie zabieram się za pisanie na forach po czterech...
kolejny śmieć w sonowym śmietniku
cezar napisał(a):
... to zdjęcie jest jak fotograficzne disco-polo...
KubaW napisał(a):
Hmm,chyba to wiele by wyjaśniało...
Jeśli brak Ci szacunku dla pań to pisz raczej po płotach.
Mam trochę lat i powiem że facet za to samo da z otwartej ...
Możesz się cieszyć ale to moja ostatnia wizyta na tej stronie