Podziel się wrażeniami!
SONY A700
Mam poczucie winy.
Jako amator i nowy użytkownik tego "przyjaznego"
kris napisał(a):
Tak ci się tylko wydaje. I to od osoby, która pisze zależy, czy chce pisać z dużej litery. Forum to nie list, więc jak dla mnie ty jako ty będziesz z małej literki, bo na dużą trzeba sobie zasłużyć - więc powodzenia
photomusic napisał(a):
Mam poczucie winy.
kris napisał(a):
Tak ci się tylko wydaje. I to od osoby, która pisze zależy, czy chce pisać z dużej litery. Forum to nie list, więc jak dla mnie ty jako ty będziesz z małej literki, bo na dużą trzeba sobie zasłużyć - więc powodzenia
dla klientów SONY POLAND sp.zo.o-forum.
Poprawia humor ten wątek
photomusic napisał(a):
Mam poczucie winy.
kris napisał(a):
dla klientów SONY POLAND sp.zo.o-forum.
Emocje to zły doradca, szczególnie gdy służą za fundament oceny ludzi i ich postaw.
Ni mniej przyznaję iż użytkowników forum traktuję jako surogatów.Choć to już problem na pograniczu socjologii, psychologii i filozofii.
Zresztą każdy z nas, kreując swój wirtualny odpowiednik, może zostać nazwany surogatem… Czy trafnie? Nie mam pojęcia. Warto jednak o tym pomyśleć.
Przyznaję,należy oceniać indywidualnie, prawda? Każdy z nas tego chce. Dlatego więc chyba nie należy generalizować opinii na temat innych ludzi(surogatów), skoro każdy z nich ma prawo do indywidualnej oceny swej postawy, zachowań, pragnień…
I właśnie dlatego tak ważne (moim skromnym zdaniem) są plenery i udział w nich,gdyż dają możliwość poznania człowieka a nie surogata.
Pozdrawiam
Za dużo słów, a za mało zdjęć....ot takie moje zdanie.....
18
Od początku przyglądam sie postępom w twoim albumie, jest kilka zdjęć które przyciągają moją uwagę np 15,14 i według mnie są ok. W przeważającej części zdjęć przesadzasz z obróbką (ale to tylko moje skromne zdanie) a np. zdjęcia nr 6, 18 ,golgota to juz nasuwają pytanie: zdjęcie czy grafika? Ale głowa do góry w moich zdjęciach znowu brakuje obróbki na kompie jeszcze tego się uczę. Pozdrawiam
A ja tylko zapytam. Czy photomusic vs kris to jakaś BITWA Co do Twojej galerii to tam gdzie naturalnie to jak dla mnie najlepiej.
Dziękuję za opinię
paderewa napisał(a):
A ja tylko zapytam...