Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich... To na razie pierwsze moje fotki z jakich jestem " zadowolony " . Będę wdzięczny za podpowiedzi
Bardzo nieciekawe niebo... kadrowałbym z większą ilością zieleni, do tego można było nasycić czerwienie i pomarańcze
Najbardziej mi się podoba 2. Co do GO, Mi też tak wychodzi (mam a330) dla kita 18-55 Na ogniskowej 55 przysłona otwiera się do 5.6
http://www.forum.sony.pl/viewtopic.php?f=192&t=6972&st=0&sk=t&sd=a&hilit=rodzyn104 zdjęcie nr.21
Maz racje Michale... Niebo wyszło całkowicie bez wyrazu. Starałem się zachować proporcję 2/3 z przewagą na zieleń a niebo niestety było jednolitą szarą jesienną chmurą. Nie chciałem nic zmieniać żadnym programem polepszaczem.
Ćwiczeń ciąg dalszy
Dziś znów kawałek świata zewnętrznego
Witam
Ja tak na szybko , odnośnie dwóch ostatnich zdjęć
Podobają się
Początki dobre. Z tego co piszesz jesteś początkowym fotografem czyli walisz zdjęcia wszystkiemu Tak ma każdy na początku. Ale zazwyczaj z tego zawsze jakaś perełka wyjdzie.
Dokładnie tak jest Jestem , można powiedzieć , na pierwszym szczebelku i często człowiek czuje by pstrykać gdzie popadnie chcąc przy tym uzyskać coś fajnego. No ale fajne to jest właśnie dla mnie jako początkującego a do jakiegoś stopnia zaawansowania , zdaje sobie sprawę że daleka moja droga jeszcze.
Dzięki za posty
Witam wszystkich po krótkiej przerwie
Dziś dwie fotki. Mojemu psiakowi troszkę uciąłem tylko uszka ale myślę , że nie ma mi tego za złe. Przy ostrym świetle trochę trudno amatorowi kadrować przez wizjer
Pozdrawiam ...
Bardzo dziwnie wyszło to niebo na 7... ale całkiem przyjemnie, ma to swój specyficzny klimat
Co do uszka, no szkoda cięcia
Przy ostrym świetle trochę trudno amatorowi kadrować przez wizjer
czesc
5 jak i 6 podobaja mi sie
7-inaczej pokazane niebo-dosc specyficznie ale osobiscie mi sie widzi
8-swietne,szkoda ze uszka sie nie zmiesciły-krok tył i by było zacnie
pozdrawiam