anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Miś Yogi i pierwsze próby 580'tką

misyogi-----
Początkujący

Miś Yogi i pierwsze próby 580'tką

Witam wszystkich... To na razie pierwsze moje fotki z jakich jestem " zadowolony " . Będę wdzięczny za podpowiedzi :c22

21 ODPOW. 21
profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Bardzo nieciekawe niebo... kadrowałbym z większą ilością zieleni, do tego można było nasycić czerwienie i pomarańcze ;)

profile.country.PL.title
Rodzyn104
Nowicjusz

Najbardziej mi się podoba 2. Co do GO, Mi też tak wychodzi (mam a330) dla kita 18-55 Na ogniskowej 55 przysłona otwiera się do 5.6
http://www.forum.sony.pl/viewtopic.php?f=192&t=6972&st=0&sk=t&sd=a&hilit=rodzyn104 zdjęcie nr.21

misyogi-----
Początkujący

Maz racje Michale... Niebo wyszło całkowicie bez wyrazu. Starałem się zachować proporcję 2/3 z przewagą na zieleń a niebo niestety było jednolitą szarą jesienną chmurą. Nie chciałem nic zmieniać żadnym programem polepszaczem.

Ćwiczeń ciąg dalszy ;)

misyogi-----
Początkujący

Dziś znów kawałek świata zewnętrznego :c20

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

Witam
Ja tak na szybko , odnośnie dwóch ostatnich zdjęć :)
Podobają się :thumbsup:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
Misiek025
Początkujący

Początki dobre. Z tego co piszesz jesteś początkowym fotografem czyli walisz zdjęcia wszystkiemu :) Tak ma każdy na początku. Ale zazwyczaj z tego zawsze jakaś perełka wyjdzie.

misyogi-----
Początkujący

Dokładnie tak jest :D Jestem , można powiedzieć , na pierwszym szczebelku i często człowiek czuje by pstrykać gdzie popadnie chcąc przy tym uzyskać coś fajnego. No ale fajne to jest właśnie dla mnie jako początkującego a do jakiegoś stopnia zaawansowania , zdaje sobie sprawę że daleka moja droga jeszcze.

Dzięki za posty :thumbsup:

misyogi-----
Początkujący

Witam wszystkich po krótkiej przerwie :D

Dziś dwie fotki. Mojemu psiakowi troszkę uciąłem tylko uszka ale myślę , że nie ma mi tego za złe. Przy ostrym świetle trochę trudno amatorowi kadrować przez wizjer :c7

Pozdrawiam ... :c37

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Bardzo dziwnie wyszło to niebo na 7... ale całkiem przyjemnie, ma to swój specyficzny klimat :thumbsup:
Co do uszka, no szkoda cięcia ;)
Przy ostrym świetle trochę trudno amatorowi kadrować przez wizjer :c7

jakoś nie zauważyłem :c18 :P

profile.country.pl_PL.title
pablo_duch
Początkujący

czesc
5 jak i 6 podobaja mi sie :thumbsup:
7-inaczej pokazane niebo-dosc specyficznie ale osobiscie mi sie widzi :c4
8-swietne,szkoda ze uszka sie nie zmiesciły-krok tył i by było zacnie :D
pozdrawiam