Podziel się wrażeniami!
Witam i proszę o opinie znawców i sympatyków fotografii. To jedna z pierwszych moich serii. Cały czas czytam, podpatruję, przeglądam, jednym słowem - uczę się.
Pozdrawiam
No to i ja wtrącę swoje trzy grosze
Pierwszy wrzut - podoba mi sie już sam pomysł A że wykonanie również niezgorsze to i pogratulować wypada...
Dzieci natomiast zawsze robi się (w sensie pstrykania fotek oczywiście) bardzo emocjonalnie i wiem jak dużo trzeba dyscypliny i samozaparcia żeby przeprowadzić selekcję i wyrzucić choć jedno zdjęcie z tych kilkuset zrobionych od przedwczoraj
Napiszę tylko (nieco pod prąd), że najbardziejsze dla mnie jest zdjęcie nr 5... Kapitalny klimat
Na czwórce natomiast (mam też kilka takich ujęć - faktycznie trudno się powstrzymać) chyba nieco zawiodła obróbka i dłonie wyglądają... niekorzystnie
Generalnie - fajne foty i czekam na wiecej
5 świetnie pokazuje jak dzieciaczki całymi siłami próbują zdobywać świat
Jak na razie wszystkie fotki bardzo mi się podobają, ale moim faworytem jest 5
zdecydowanie 5 wysuwa się na prowadzenie, choć 4 ma coś w sobie
Dziękuję wszystkim za opinie. Cieszę się, że moja praca podoba się jeszcze komuś niż tylko mnie;) Dostałam pozytywnego kopniaka do dalszej pracy.
5 jest super a te nocne mi się też bardzo podobają.
Tym razem B&W. Proszę o opinie i wskazówki..
8 - , bardzo sympatyczna fota ( konwersja według mnie bombowa )
7 - takie delikatne rozmycie , fajnie wyszło i kadr też bardzo fajny
Pozdrawiam
Ósemka się mnie zdecydowanie bardziej podoba Bo na drugim zdjęciu to Kuba chyba właśnie mrugnął - co?
Takie foty jak 8-ka bardzo do mnie przemawiają - tam widać wszystkie uczucia jak na dłoni... Tylko, że ja to pewnie nieobiektywny jestem bo mam malca w tym samym dokładnie wieku
Mój "malec" już co prawda pełnoletni, ale fotki Kuby i tak mi się podobają. No bo jak moga sie nie podobać? Niemowlaki są takie słodkie, a jeszcze jak zdjęcie dobrze zrobione...
Do 8 aż się uśmiechnąłem
A 7 ...na wszystko jeszcze raz popatrzę, i... usnę sobie słodko