Podziel się wrażeniami!
Witam.
Będę tu wrzucał różne zdjęcia, róznych obiektów i osób.
Na wejście kilka zdjęć z moją najwierniejszą modelką.
Nie wiem co Ci napisać. Bardzo lubię zaglądać do Twojego albumu. Podoba mi się większość Twoich zdjęć (a znam i oglądam nie tylko tu ale i na KKM-ie i na MM). Podziwiam i zazdroszczę "możliwości" i umiejętności w podejściu do modelek, pomysłów na zdjęcia. Czepiać się mogę jedynie szczegółów ale wcale nie wiem, czy moje czepianie się jest dobre. Może to ja nie mam racji. A więc nie czepiając się czekam na więcej.
Ech...kwadraty...no nie pasują mi nijak.To 189a jest prawie jak zdjęcie biometryczne do paszportu
189 jest MEGA. Świetne światło, chyba najlepsze Twoje zdjęcie jakie ostatnio widziałem.
Duża też zasługa fantastycznej modelki - przepięknej urody dziewczyna
198c ma żółty zafarb i kadr wydaje się mi mało zdecydowany.
piotruso napisał(a):
Czepiać się mogę jedynie szczegółów ale wcale nie wiem, czy moje czepianie się jest dobre. Może to ja nie mam racji. A więc nie czepiając się czekam na więcej.
Lajam napisał(a):
To 189a jest prawie jak zdjęcie biometryczne do paszportu
Bardzo dobrze Ci te portrety wychodzą, kuraq
Lubię Twoją galerię odwiedzać, bo wiem, że w każdej wrzucie znajdzie się jakaś perełka.
Z ostatnich:
189a - za fajny, prosty kadr, bez udziwnień
189b - super światło, kolory, aż dziwne, że to 85/2.8 wyprodukował
189c - myślę, myślę i nie widzę tego kadru - nie wiem co jest, ale odstaje na tle pozostałych z wrzutki
Lajam napisał(a):
Inna modelka
Kasia Zalewska
Pomagała Tereska
Lajam napisał(a):
Ech...kwadraty...no nie pasują mi nijak.To 189a jest prawie jak zdjęcie biometryczne do paszportu
Witam.Ja również często zaglądam do Twojego albumu chociaż nie robię wpisów ponieważ zbyt mało jeszcze wiem o fotografii. Zdjęcia Twoje są bardzo fajne i dlatego otwieram tą stronę.
Też chciałbym mieć komu robić takie zdjęcia.Pozdrawiam.
189 a i b,
Pozostałe dwa (c i 190)... raczej nie
kuraq, przy 190 odbijałeś blendą, czy lampą doświeciłeś ?
Mi się widzi
Dziękuję wszystkim za odwiedziny
Quartz napisał(a):
kuraq, przy 190 odbijałeś blendą, czy lampą doświeciłeś ?