Podziel się wrażeniami!
i ja postanowiłem pokazać forumowemu gronu swoje prace
zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii - przyjmę krytykę na klatę, więc bez obaw
Krisu , ostatnie trzy świetne foty
No ale 452 to powala na kolana - zajeb.... , śliczne
Pozdrawiam
kris napisał(a):
[
mam farta, tak ja na to patrzę. Mam wrażenie, że jak swoje "odstoję"/wyczekam to zostaje mi to wynagrodzone jakąś ciekawą sceną, czy też osobąDużo czasu trzeba poświęcać przy tych fotach (czekanie, szukanie), ale lubię patrzeć na efekty tych 'polowań'
452-genialne
Kolesia z Jaszczurem widuje często w AKSie przy parku na zakupach, budzi zdecydowanie skrajne emocje przechodniów
Aniqa napisał(a):
Z deszczowych zdjęć mokre i gniewne,jak również tramwaj są super,plażowe ślubniaki bardzo mi się podobaja
a z ostatnich jaszczurka w kolorze
Methos napisał(a):
Sorki za noobskie pytanie - ale co to LR? i jak taki kolor wycisnąć z a330 (tylko nie pisz ze się nie da ... chociaż napisz jak Ty to uzyskałeś)
vice versaStarosta napisał(a):
Łoooooooooooooooożesz Ty w mordkę jeża
![]()
miłoBertone napisał(a):
Krisu , ostatnie trzy świetne foty
![]()
![]()
No ale 452 to powala na kolana - .... , śliczne![]()
WitajJane napisał(a):
Mnie rowniez pociaga ta forma fotografii. Przejrzalam Twoja galerie i jestem pod wielkim wrazeniem. Sama tez probuje "polowac", ale ja niestety nie mam czasu i zwykle tylko jedna reke wolna (druga prowadzi wozek), wiec moje efekty poki co mizerne sa...
slipknot1 napisał(a):
Kolesia z Jaszczurem widuje często w AKSie przy parku na zakupach, budzi zdecydowanie skrajne emocje przechodniów
Ja Cię osobiście podziwiam za te Twoje ślubne zdjęcia - dla mnie jesteś No.1 w tym temacie.
Przynajmniej jest się z czego uczyć Szkoda, że już końcówka sezonu - nic nowego przez zimę raczej nie przybędzie.
No chyba, że czymś z sezonu się pochwalisz Mam nadzieje, że dane nam będzie kiedyś się spotkać na jakimś plenerze.
Quartz napisał(a):
Przynajmniej jest się z czego uczyćSzkoda, że już końcówka sezonu - nic nowego przez zimę raczej nie przybędzie.
Quartz napisał(a):
Mam nadzieje, że dane nam będzie kiedyś się spotkać na jakimś plenerze.
podpisuję się pod tymQuartz napisał(a):
Ja Cię osobiście podziwiam za te Twoje ślubne zdjęcia - dla mnie jesteś No.1 w tym temacie.
ślubniaki fajne ale wcześniejsze lepsze
podpisuję się pod tymQuartz napisał(a):
sedziak1983 napisał(a):
ślubniaki fajne ale wcześniejsze lepsze