anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

kris - Paris

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

kris - Paris

i ja postanowiłem pokazać forumowemu gronu swoje prace :nauseated_face:

zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii - przyjmę krytykę na klatę, więc bez obaw :nauseated_face:

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

Krisu , ostatnie trzy świetne foty :thumbsup: :c4
No ale 452 to powala na kolana - zajeb.... , śliczne :c22

Pozdrawiam :c20

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
Jane-----
Początkujący

kris napisał(a):

[

mam farta, tak ja na to patrzę. Mam wrażenie, że jak swoje "odstoję"/wyczekam to zostaje mi to wynagrodzone jakąś ciekawą sceną, czy też osobą :D Dużo czasu trzeba poświęcać przy tych fotach (czekanie, szukanie), ale lubię patrzeć na efekty tych 'polowań' :D

Mnie rowniez pociaga ta forma fotografii. Przejrzalam Twoja galerie i jestem pod wielkim wrazeniem. Sama tez probuje "polowac", ale ja niestety nie mam czasu i zwykle tylko jedna reke wolna (druga prowadzi wozek), wiec moje efekty poki co mizerne sa...

pablo_duch
Początkujący

452-genialne :c34

profile.country.en_GB.title
slipknot1-----
Początkujący

Kolesia z Jaszczurem widuje często w AKSie przy parku na zakupach, budzi zdecydowanie skrajne emocje przechodniów :D

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Aniqa napisał(a):

Z deszczowych zdjęć mokre i gniewne,jak również tramwaj są super,plażowe ślubniaki bardzo mi się podobaja :c4 a z ostatnich jaszczurka w kolorze :thumbsup:

dziękuję Aniu http://klubkm.pl/forum/images/smilies/flowers.gif

Tytuł bardziej intrygujący niż foty ;) Zaczyna się nudno robić na chorzowskich streetach musisz chyba zmienić miasto :c34

zmieniam, zmieniam - a to się kris pojawia w katowicach, a to w rudzie - i tak sobie wędruję 8-)

Methos napisał(a):

Sorki za noobskie pytanie - ale co to LR? i jak taki kolor wycisnąć z a330 (tylko nie pisz ze się nie da ... chociaż napisz jak Ty to uzyskałeś)

jak już wiesz LR= Adobe Lightroom. Program głównie do obróbki plików RAW służący. Matryca a850 jest zdecydowanie bardziej pojemna w stosunk do tej z a330 nie wiem, czy udałoby mi się wycisnąć taki efekt z jej matrycy :c6
Jeśli nie wiesz co to Lightroom, to opisywanie co tam zrobiłem nie ma sensu. Zainstaluj, sprawdź sam ten program i ogólnie format RAW - gorąco polecam :D

Starosta napisał(a):

Łoooooooooooooooożesz Ty w mordkę jeża :shock:

vice versa :c3
dzięki za bardzo krótkiego posta http://img246.imageshack.us/img246/3445/hihi3599189ur4.gif

A jeszcze wracając na chwilkę do ślubnych - to jest zdecydowanie mój ulubiony plener z tegorocznych ;) Może dlatego, że też tam byłam, a może ze względu na obecność plaży, morza, okularów i tej kolorystyki :P

zacznę Cię na wszystkie brać - będzie to sposób na złagodzenie krytyki :smileyhappy:

Bertone napisał(a):

Krisu , ostatnie trzy świetne foty :thumbsup: :c4
No ale 452 to powala na kolana - .... , śliczne :c22

miło :D

Jane napisał(a):

Mnie rowniez pociaga ta forma fotografii. Przejrzalam Twoja galerie i jestem pod wielkim wrazeniem. Sama tez probuje "polowac", ale ja niestety nie mam czasu i zwykle tylko jedna reke wolna (druga prowadzi wozek), wiec moje efekty poki co mizerne sa...

Witaj :c37
miło,że się moja galeria podoba :D
ja też nie zawsze mam dwie łapki wolne - często akurat jak coś się dzieje, to ja jem, piję itd. :smileyhappy:

452-genialne :c34

:c22

slipknot1 napisał(a):

Kolesia z Jaszczurem widuje często w AKSie przy parku na zakupach, budzi zdecydowanie skrajne emocje przechodniów :D

pierwszy raz go widziałem, a w AKSie to ja często bywa - tam myję delfinka :smileymrgreen:

czasu na foty mam mało, ale na szczęście sezon się powoli kończy...więc jakby mogło być inaczej - ślubniaczek jeden:

Quartz.
Użytkownik

Ja Cię osobiście podziwiam za te Twoje ślubne zdjęcia - dla mnie jesteś No.1 w tym temacie.

Przynajmniej jest się z czego uczyć ;) Szkoda, że już końcówka sezonu - nic nowego przez zimę raczej nie przybędzie.

No chyba, że czymś z sezonu się pochwalisz :D Mam nadzieje, że dane nam będzie kiedyś się spotkać na jakimś plenerze.

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Quartz napisał(a):

Przynajmniej jest się z czego uczyć ;) Szkoda, że już końcówka sezonu - nic nowego przez zimę raczej nie przybędzie.

jeszcze dużo materiału leży na dysku. Część czeka na oddanie młodym (dopiero wtedy mogę je publikować - taką mam zasadę), a część czeka w kolejce do obróbki :c20

Quartz napisał(a):

Mam nadzieje, że dane nam będzie kiedyś się spotkać na jakimś plenerze.

zapraszam na spotkania śląskie - wiele fajnych osób możesz spotkać i przy okazji dużo się nauczyć :D

jmw.w-----
Nowicjusz

Quartz napisał(a):

Ja Cię osobiście podziwiam za te Twoje ślubne zdjęcia - dla mnie jesteś No.1 w tym temacie.

podpisuję się pod tym :c22
a ślubniak na wysokim poziomie, jak zwykle :smileythumbsup: :c20

sedziak1983
Początkujący

ślubniaki fajne ale wcześniejsze lepsze :c46

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Quartz napisał(a):

podpisuję się pod tym :c22

a ja nie, bo jako członek FPFŚ, widzę jaki jest poziom naszych fotografów - oj, daleko mi do nich.

a ślubniak na wysokim poziomie, jak zwykle :smileythumbsup: :c20

dzięki :D
nie ukrywam, że trudny plener to był, bo złamałem swoją zasadę i zrobiłem go w niedzielę po ślubie. Ciężko mi się funkcjonuje po reportażu :c20

sedziak1983 napisał(a):

ślubniaki fajne ale wcześniejsze lepsze :c46

no baaaa....poprzednie były the best :smileythumbsup: