anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Galeria MarcinB24

marcinb24-----
Początkujący

Galeria MarcinB24

Witam,
chciałem się podzielić paroma pracami i usłyszeć opinie waszą jak widzicie to co ja widziałem swoim okiem :c20 .

(1) - wywoływana w Lightroomie z RAWa.
1.jpg

132 ODPOW. 132
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

TMiN napisał(a):

masz to w rawach ? .... bo trzeba by na początek poprawić balans bieli

:c18 Czy ja wiem? Mnie się podoba taka kolorystyka. Jest taka... mroźna, aż czuć ten chłód :smileythumbsup: I tedry też są OK :c4
A 46a - teraz bardzo ładnie :smileythumbsup: - nie trzeba się bać poprawek - analogowe zdjęcia też się retuszowało w razie potrzeby. A ty druty były be :c9

------------------------------
fotoamator
profile.country.pl_PL.title
kropka33
Początkujący

Z ostatniej wrzutki najbardziej mi się podoba nr 48. kompozycja tego zdjęcia mnie przyciagneła. kolory w 100% mi odpowiadają, nie zmieniałabym ich. Tak, jak mówi Tadeusz, oddają chłod .... aż łazi po plecach :slight_smile:

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Masz u mnie plusa za most - to lubię :thumbsup:

marcinb24-----
Początkujący

Dziekuje :c20, powolutku sie ucze, a zdjecia byly w rawach i tak chcialem aby oddaly to zimno jakie bylo... Nawt nie wiecie jak sie ciesze ze wreszcie cos sie podoba :slight_smile:

TMiN-----
Początkujący

pozwoliłem sobie odrobinę pogrzebać w twoim plik.... poprawiłem śnieg a potem to mnie już fantazja poniosła. Z rawa byłby lepszy efekt ale do zabawy na forum i jpg wystarczy

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

TMiN toś pojechał... jednak wolę wersje Marcina ;)

TMiN-----
Początkujący

no napisałem że mnie poniosło :slight_smile:

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

TMiN napisał(a):

pozwoliłem sobie odrobinę pogrzebać w twoim plik.... poprawiłem śnieg a potem to mnie już fantazja poniosła. Z rawa byłby lepszy efekt ale do zabawy na forum i jpg wystarczy

Jakaś apokaliptyczna wizja :c9
A poza tym - nie wypada w czyimś albumie wstawiać własnych przeróbek, chyba że na wyraźne życzenia autora/właściciela galerii. Do takich celów wstawiamy własna wersję na obcy serwer i dajemy linka.

------------------------------
fotoamator
profile.country.PL.title
Rutek68
Doradca

kadry z mostem fajnie uchwyciłeś, ale ja jednak wole do zachodów bardziej ciepłą kolorystykę coś tak jak w 52 lub nawet bardziej :thumbsup:

Sony 77 ob.28/2,8; 50-200/4-5,6; 35/1,8; 50/1.7; 135/2,8
marcinb24-----
Początkujący

Tu mam takie 3 motywy:

- suszona kompozycja
54.jpg

- zapiecnik pospolity
55.jpg
56.jpg

- ogień w dwuch wariantach
57.jpg
58.jpg