Podziel się wrażeniami!
mała sesyjka
sesyjka do poprawy, i więcej światła
1 za wąsko wykadrowana, twarz za ciemna, zbyt duże cienie ( a mogło być tak ładnie)
2 fotka o niczym, ot dwie modelki zapatrzone w przestrzeń, brak kontaktu wzrokowego, neon we włosach
3 modelka ci zasnęła ????
4 za wąsko skadrowane( a gdzie łokcie ?) i wyciąłbym ten dach auta bo przeszkadza
5 podobne do 3 tylko tu się przebudziła ale pół ładnej twarzy zasłonięte lusterkiem, jakieś białe coś w prawym górnym rogu
6 łokieć ucięty, bałagan i krzywe tło, i znów dach do wycięcia
Uwagi j.w.
Sesja fajnie przygotowana pod względem tła i stylistyki, ale same kadry do dopracowania...
dzięki
zgadzam sie z przedmowcami, miejscowke i stylizacje miales wysmienita, pomysly ok
ale nie podolales, troche balaganu, uciete lokcie, palce no i ta szyba wchodzaca w kard w 06.
niby już wszystko napisano, ale ja jeszcze dodam (oprócz tego, że stylizacja i mnie się podoba), że wyglądają te zdjęcia, jak backstage. Jak pstryknięte zza ramienia głównego fotografa. Może to złudzenie, ale tak mi to właśnie wygląda.
Czekam na więcej
Kris masz racje byłem gdzieś z tyłu gościnnie
Ja także napiszę że stylistyka bardzo fajna ale mało światła, generalnie ciemnawo fajnie by było jakby udało się zrobić tą sesje jeszcze raz bo na prawdę przyjemnie się patrzy na takie zdjęcia
Znalazłam podobne zdjęcia na blogu "pani fotograf", którą niedawno przyłapano na kradzieży zdjęć ciążowych i zamieszczaniu jako własne. http://zatrzymacwspomnienia.blogspot.com/ Czy to przypadkiem nie spotkało też Ciebie?
zdjęcia są w 100% moje