anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Zawieszona dystrybucja softu 3.317

profile.country.PL.title
charlie_pl
Poszukiwacz

Zawieszona dystrybucja softu 3.317

W dniu 17 lutego 2016 roku wydaliśmy uaktualnienie oprogramowania (3.317), w celu poprawienia stabilności i ogólnej wydajności Sony Android TV.

Niestety, wykryto problem techniczny w Holandii, który skutkuje błędnym zachowaniem TV podczas jego użytkowania.

Jako środek ostrożności w interesie wszystkich naszych klientów, zdecydowaliśmy się zawiesić, dystrybucję oprogramowania bezpośrednio do telewizora. Pozwoli to uniknąć żadnych dalszych problemów a naszym inżynierom w pełni zbadać przyczyny błędu.

Dokładamy naszych wszelkich starań i będziemy na bieżąco informować o znalezionych rozwiązaniach lub dalszych uaktualnieniach oprogramowania.

W międzyczasie, nadal można pobrać oprogramowanie z naszej strony wsparcia i zainstalować go na waszym TV za pomocą urządzenia pamięci masowej USB.

Przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za cierpliwość.

Widać w Holandii forum ma lepszą siłę przebicia :wink: a jak to się ma z naszymi uwagami? Leci to w ogóle gdzieś dalej? Może jest jakiś inny bardziej bezpośredni sposób zgłaszania problemów?

4 ODPOW. 4
profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Wszelkie problemy można zgłaszać do Supportu Sony.

Pozdrawiam

profile.country.pl_PL.title
arik92
Użytkownik

Jak ja napisałem do Supportu Sony zgłaszając błędy w oprogramowaniu, którę występują nie tylko na moim egzemplarzu to mi napisali, żebym zgłosił naprawe i wezwał serwis...
Na angielskim czy niemieckim forum Sony jest założony jeden podwieszony temat dotyczący oprogramowania na androidzie i użytkownicy zgłaszają jakie błędy w oprogramowaniu zauważyli.

profile.country.PL.title
hctomi
Użytkownik

Mnie też to dziwi, że na polskim forum nie ma podwieszonego tematu z napotkanymi błędami, które dodatkowo ktośby mógł moderować. W końcu to nie tablica wstydu a łatwiejszy dostęp do informacji dla wielu użytkowników.

profile.country.PL.title
djrychu
Expert