annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Vision-S, de Sony-auto, is in de volgende fase aanbeland

profile.country.GB.title
_J.G.M_
Community Team

Vision-S, de Sony-auto, is in de volgende fase aanbeland

Vision-S.JPG

 

Tijdens CES 2022 presenteerde Sony een prototype SUV-voertuig (VISION-S 02). De wagen maakt gebruik van hetzelfde EV-/cloudplatform als het prototype (VISION-S 01) dat momenteel wordt getest op openbare wegen. Het nieuwe prototype biedt entertainmentervaringen door de grote ruimte en variaties van een 7-zits optimaal te gebruiken, en zal samen met de VISION-S 01 talloze verschillende levensstijlen ondersteunen.

 

Veiligheid

 

Het systeem ondersteunt veilig rijgedrag door de directe omgeving in real time in 360 graden te herkennen en analyseren, met sensoren die op het voertuig zijn geïnstalleerd. Onder deze sensoren vallen sensoren met een hoge gevoeligheid en hoge resolutie, CMOS-beeldsensoren met een groot dynamisch bereik en LiDAR-sensoren die de driedimensionele ruimte nauwkeurig analyseren.

 

Daarnaast biedt de auto intuïtieve bestuurdersinteractie dankzij de combinatie van het geluidssysteem en het HMI-systeem. Hierdoor kan de bestuurder de directe omgeving nauwkeurig beoordelen, zoals de aanwezigheid van wagens van hulpdiensten.

 

Sony wil meer veiligheid en comfort bieden met behulp van sensor- en communicatietechnologieën, en voert functionele verificatietests uit in Europa voor de uitrol van Level 2+ Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) op openbare wegen.

 

Aanpasbaarheid

 

ToF-sensoren (Time-of-Flight) worden gebruikt om controlefuncties te bieden voor de verificatie van de bestuurder en om passagiers te beschermen. Bovendien ondersteunen ze intuïtieve gebaar- en spraakopdrachten om het gebruik van de auto-interface te verbeteren. Het voertuig heeft daarnaast een functie waarmee gebruikers de weergave kunnen personaliseren en de versnelling- en remgeluiden kunnen aanpassen, zodat elke gebruiker een op maat gemaakte omgeving heeft.

 

Voertuiginstellingen, vergrendelingen en gebruikersinstellingen kunnen worden gesynchroniseerd door het voertuig met de cloud te verbinden met behulp van mobiele communicatietechnologieën, waaronder 5G, met een lage latentie, hoge capaciteit en een hoge snelheid. Updates worden Over The Air (OTA) doorgevoerd, waardoor het mogelijk is om doorlopend beveiligingsfuncties te bieden en andere waardeverhogende diensten te ontwikkelen.

 

Bediening op afstand

 

Dankzij de eigen technologieën van Sony en de kennis van communicatietechnologieën en beveiliging de we hebben opgedaan bij de ontwikkeling van smartphones, zien we bediening op afstand als een belangrijke technologie met het oog op het aankomende tijdperk van zelfrijdende auto's. Daarom heeft Sony verschillende rij-experimenten uitgevoerd in Japan en Duitsland met 5G en zijn we met onze partners aan de slag gegaan om overdracht met lage latentie (video- en controlesignalen) en communicatiecontrole (controleren en voorspellen) te bereiken met behulp van het telematische systeem van de VISION-S 01.

 

Entertainment

 

De speakers in de stoel zorgen voor een driedimensioneel geluidsveld en de streamingdienst is compatibel met 360 Reality Audio voor een meeslepende muziekervaring. Het voelt alsof de passagiers worden omringd door een liveoptreden van hun favoriete artiest.

 

Voor een hoogwaardige filmervaring heeft de VISION-S de volledig geïntegreerde digitale videodienst 'BRAVIA CORE for VISION-S', waardoor video's tegelijkertijd of los van elkaar kunnen worden afgespeeld op het panorama-scherm aan de voorkant en op de aparte schermen op de achterbank.

 

De gamemogelijkheden zijn uitgebreid voor nog meer entertainment aan boord, doordat er nu PlayStation®-games kunnen worden gespeeld via een verbinding op afstand met een console thuis en games kunnen worden gestreamd via de cloud.

 

Kijkt u ook zo uit naar de volgende update? Laat het ons hieronder weten.

Tags (2)
1 ANTWOORD 1
profile.country.NL.title
pa3eia
Expert

Alles over de Vision-S op Youtube 

 


73's

 

I don't know everything, just trying to help you!!!
Thanks about the Kudos!!!