annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

You tube ap geeft fotmelding op KDL-46HX75 Sony Bravia

hheerlen
Nieuw

You tube ap geeft fotmelding op KDL-46HX75 Sony Bravia

Beste Sony Community,

 

Ik heb een Sony Bravia TV type KDL-46HX75 en sinds kort heb ik een probleem.

 

De zwarte you tube ap werkt niet meer en de andere you tube ap geeft regelmatig een foutmelding pagina te groot.

 

Hoe kan ik dit probleem oplossen ? IS er een mogelijkheid om dit met een Sd geheugen kaart, usb stick of externe harde schijf te doen ?

1 ANTWOORD 1
profile.country.NL.title
pa3eia
Expert

Welkom,

 

Wat betreft de YouTube applicatie:

Vanaf 20 april 2015 zal de YouTube-app van Google op bepaalde toestellen van Sony niet langer worden ondersteund. Je kunt er meer over ontdekken via deze officiële bekendmaking van Google.

Als je een product van Sony hebt dat voor 2012 is gemaakt, zul je het zwarte pictogram van YouTube op je systeem niet langer kunnen gebruiken. Maar als je toestel van Sony van 2012 dateert, kun je het witte pictogram van YouTube op je systeem blijven gebruiken.

 

In het licht van de bekendmaking van de beëindiging van de YouTube-app op bepaalde toestellen van Sony is het mogelijk dat jouw toestel wordt beïnvloed.

Wij kunnen jammer genoeg geen oplossing aanbieden voor de beëindiging van deze dienst op de beïnvloede modellen zelf (zie onderstaande lijst). Er zijn echter nog veel manieren waarop je YouTube kunt bekijken.

Je kunt YouTube op je PS3/PS4-console installeren en afspelen, op je Xperia smartphone/tablet( met Android OS) bekijken, of afspelen op onze meer recente Blu-ray-spelers en/of andere producten met netwerkverbinding. Aangezien er zoveel opties beschikbaar zijn, raden we aan dat je om YouTube te blijven bekijken een van deze kanalen gebruikt met het toestel dat je bezit. Controleer de specificaties van je toestel om er zeker van te zijn dat het YouTube ondersteunt en niet wordt beïnvloed.

Op onze speciale pagina veel gestelde vragen (FAQs) hebben we een lijst van alternatieve oplossingen samengesteld waarmee je YouTube op je toestel kunt blijven bekijken.

Aangezien er zoveel opties beschikbaar zijn, raden we aan dat je om YouTube te blijven bekijken een van deze kanalen gebruikt met het toestel dat je bezit.

 

Natuurlijk is het ook mogelijk om YouTube via de webbrouwser te bekijken.

 

73's

I don't know everything, just trying to help you!!!
Thanks about the Kudos!!!