Podziel się wrażeniami!
Witam
Krótkie pytanie czy laptop wyposażony z napęd blu ray ma nagrywarke czy tylko napęd do odtwarzania.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Witam,
Looknij na specyfikację - sekcja napędy:
https://www.sony.pl/support/pl/content/cnt-specs/V
Wynika z niej, że BD tylko odczyt, DVD/CD zapis i odczyt.
Pozdrawiam
Witam,
Według mnie BD - otwarzacz, DVD -nagrywarka/odtwarzacz.
Pozdrawiam
dostałem @ od Sony
Witamy
większość modeli posiada nagrywarkę. Prosimy o przesłanie nazwy modelu, wrócimy wówczas z konkretną odpowiedzią.
Pozdrawiamy
Zespół Sony
To jest automatycznie e-mail. Prosimy nie odpowiadać na nadawcy tej wiadomości. Proszę wysłać odpowiedź na naszym forum lub użyć jednego z poniższych linków.
**
Otrzymujesz tę wiadomość e-mail, ponieważ nowa wiadomość odpowiada Twojej subskrypcji tematu.
Model- PCG 71614M
Model name - VPCCB3M1E
** Powód edycji: post zawierał prywatny adres email, co nie jest zgodne z regulaminem forum.
Haloo SONY support ??
Szybciej odpowiedź dostaniesz pisząc do supportu, zamiast na forum.
tak tez zrobiłem - wczesniej niz zalozylem tego posta napisalem do supportu sony- i ciagle czekam.
Moze ty specjalisto bys odpowiedzial na pytanie jezeli znasz odpowiedz!! jezeli nie znasz to prosze nie udzielaj sie odpowiedzią : Szybciej odpowiedź dostaniesz pisząc do supportu, zamiast na forum. - bo to nie jest zadna pomoc, odpowiedz na pytanie a spam !!
Jeśli jakiś post był spamem, to twój nawołując w tym miejscu do supportu, który nie czyta tego forum.
A jeśli chodzi o specyfikację twojego laptopa, wybacz ale nie znam każdego produktu. To czy dany laptop posiada nagrywarkę BD zależy nie tylko od modelu, ale również od rynku, na którym dany model był sprzedawany.
Specjalisto- to jezeli nie czytaja to jak odpowiadają??? mi wyslali @ odpowiedz ktora mnie nie satysfakcjonuje.
odpowiedz z @ opublikowalem wyzej !!! dla potwierdzenia ze czytaja
to co daja ci twoje posty- bo napewno nie pomoc ??!! jezeli nie pomogasz to nie pisz wogole!!
ArcziBaldd,
Uprzejmie przypominam, że nasze forum jest miejscem służącym do wymiany informacji, doświadczeń i porad pomiędzy użytkownikami i fanami produktów Sony. Nie jest ono natomiast platformą bezpośredniego kontaktu z działem obsługi klienta, czy też Supportem Sony.
Pozdrawiam serdecznie i życzę pomyślnego rozwiązania problemu,
Agnieszka_J
Witam,
Looknij na specyfikację - sekcja napędy:
https://www.sony.pl/support/pl/content/cnt-specs/V
Wynika z niej, że BD tylko odczyt, DVD/CD zapis i odczyt.
Pozdrawiam