anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

ShoutBox

profile.country.pl_PL.title
zi3000
Początkujący

ShoutBox

13 715 ODPOW. 13 715
profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

paulina napisał(a):

No tak Wy euro nie macie :rolling_eyes:
Ja widoki z każdego okna mam na budowe o 5 rano pobudka typu k.....i znowu pijecie... :slight_smile:

zacznij pisać pamiętnik.
będzie bestseller !

doslav.
Poszukiwacz

Euro w sensie waluty? :slight_smile:

No tak - w końcu trzeba będzie za te remonciki zapłacić...
Mój budynek = wspólnota mieszkaniowa więc od razu wiem ile mnie remonciki kosztują. A nie jest tanio i póki co wolę w PLN-ach :nauseated_face:
W J-biu piątki są teraz dniem majsterkowicza-remontowca, odkąd część górników pracuje cztery dni w tygodniu. Piwnice otwierają swe podwoje i się zaczyna :c3 Chyba wypożyczalnię sprzętu otworzę bo trochę tego zawsze leży w domu :nauseated_face:

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

kris napisał(a):

zacznij pisać pamiętnik.
będzie bestseller !

Pisz ale taki żeby było co czytać na plenerach ;) może być nawet o cytrynach :smileymrgreen:

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

Michał to chyba Ty byłeś tą osobą która nie chciała nic słyszeć o cytrynach...
a tak na serio to żargon budowlany pod oknem mam na najwyższym poziomie... :slight_smile:

Michal.
Poszukiwacz

paulina napisał(a):

Michał to chyba Ty byłeś tą osobą która nie chciała nic słyszeć o cytrynach...

No i potem było że to przeze mnie nie zabrałaś swojego pamiętnika do Ustronia... dlatego teraz żeby nie było już że znowu przeze mnie to jakoś dla radości większości mogą być nawet cytryny... najwyżej :c14

paulina napisał(a):

a tak na serio to żargon budowlany pod oknem mam na najwyższym poziomie... :slight_smile:

a budowlanka jest mi tym bardziej bliska że przez cały jeden semestr studiowałem budownictwo na polibudzie :D

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

Jakbym Miała zacytować choć jedno zdanie to oprócz nawiasów i kropek nic by sie nie pojawiło ;)
A z tą chorobą nie przesadzaj jeszcze nikt nie umarł po moich wynalazkach... :slight_smile:

Michal.
Poszukiwacz

Nie znasz moich możliwości... :smileyredface:
ale się szkole cały czas :D

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

bardzo dobrze że sie szkolisz trzeba byc oczytanym we wszystkich dziedzinach literatury ;)
Ja ostatnimi czasy jestem za folderkowaniem jakos nie mam głowy do trylogii :rolling_eyes:

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

kris napisał(a):

to prace remontowe, które nas przygotują na euro, którego nie mamy :slight_smile:

Jeśli masz na myśli to, które miało być na "Śląskim" to IMO nawet dobrze - będzie spokojniej :smileymrgreen:

Ale dobrze, że remontują - ten dom stoi już ponad 50 lat i żadnego remontu jeszcze nie miał, a parę osób dostało już odszkodowanie za zalany sufit, więc jak ubezpieczalnia ściągnęła regresem ze spółdzielni za odszkodowania, to się w końcu wzięli. Dobrze tylko, że wyciąg mają ręczny a betoniarka zwarć nie robi - to mi prądu znienacka nie wyłączają :)

PS. Chyba słoneczko się kończy na dzisiaj... :c12

------------------------------
fotoamator
profile.country.pl_PL.title
doslav.
Poszukiwacz

Mojemu też już pięćdziesiątka stuknęła ale niedawno remontowany to spokój mam. A mieszkam na ostatnim (drugim) piętrze i nieszczelny dach byłby dla mnie bolesny dosyć...
Betoniarka zwarć nie robi bo to zapewne mieszalnik do pasz czyli wersja kolekcjonerska bez VAT-u :slight_smile:

No i po słoneczku - leje jak z cebra :cry: