anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

ShoutBox

profile.country.pl_PL.title
zi3000
Początkujący

ShoutBox

13 715 ODPOW. 13 715
colorful-----
Początkujący

cieszę się, cieszę, ale jestem na tyle nią zmęczona, że na prawdę nie mam siły świętować :)

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

No, jeśli naprawdę jesteś zmęczoną to uzasadnia ;) ja i tak nie wytrzymałbym w domu pewnie, choć też ww. zwierzęciem nie jestem :)

colorful-----
Początkujący

co kto lubi ;)

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

a tak z innej beczki jaki kierunek studiów wybrałaś...jeśli można spytać :question:

colorful-----
Początkujący

no właśnie jeszcze nie wybrałam, bo najchetniej studiowalabym dwa - geografię i geologię. jeżeli się dostanę na obydwa to będę kombinować ;)

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

A gdzie ? bo mam kumpla na geografii na Uniwersytecie Śląskim ;) ja też w sumie zaraz po maturkach hucznie ich nie oblewałem... co innego wyniki :smileytwisted:
ponad 20 osób na jedno miejsce też jest na psychologii czy też medycynie, ja jestem z siebie dumny bo pokonałem 3 pozostałe osoby które były na moje miejsce na studiach http://klubkm.pl/forum/images/smilies/dumny2.gif (pomijam to że z tych studiów zrezygnowałem po semestrze...)

colorful-----
Początkujący

u mnie, tj. w Warszawie - UW :)

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Na cokolwiek się zdecydujesz życzę ci jakiejś wymiany studentów w ciekawym miejscu. W Tromso, skąd piszę albo w Longyearbyen na Svalbardzie(Spitsbergenie) spotykam polskich studentów i to właśnie na geologii, zdarzają się oczywiście na prawie czy innych kierunkach ale myślę, że dla geologa to fajne miejsce .

colorful-----
Początkujący

no właśnie obydwa kierunki dają sporą możliwość wyjazdów, a ja bym się dała pokroić dla podróży :)

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

aha ;) z takich pobudek za "moich" czasów oblegany był kierunek archeologii śródziemnomorskiej...