Podziel się wrażeniami!
cieszę się, cieszę, ale jestem na tyle nią zmęczona, że na prawdę nie mam siły świętować
No, jeśli naprawdę jesteś zmęczoną to uzasadnia ja i tak nie wytrzymałbym w domu pewnie, choć też ww. zwierzęciem nie jestem
co kto lubi
a tak z innej beczki jaki kierunek studiów wybrałaś...jeśli można spytać
no właśnie jeszcze nie wybrałam, bo najchetniej studiowalabym dwa - geografię i geologię. jeżeli się dostanę na obydwa to będę kombinować
A gdzie ? bo mam kumpla na geografii na Uniwersytecie Śląskim ja też w sumie zaraz po maturkach hucznie ich nie oblewałem... co innego wyniki :smileytwisted:
ponad 20 osób na jedno miejsce też jest na psychologii czy też medycynie, ja jestem z siebie dumny bo pokonałem 3 pozostałe osoby które były na moje miejsce na studiach http://klubkm.pl/forum/images/smilies/dumny2.gif (pomijam to że z tych studiów zrezygnowałem po semestrze...)
u mnie, tj. w Warszawie - UW
Na cokolwiek się zdecydujesz życzę ci jakiejś wymiany studentów w ciekawym miejscu. W Tromso, skąd piszę albo w Longyearbyen na Svalbardzie(Spitsbergenie) spotykam polskich studentów i to właśnie na geologii, zdarzają się oczywiście na prawie czy innych kierunkach ale myślę, że dla geologa to fajne miejsce .
no właśnie obydwa kierunki dają sporą możliwość wyjazdów, a ja bym się dała pokroić dla podróży
aha z takich pobudek za "moich" czasów oblegany był kierunek archeologii śródziemnomorskiej...