Podziel się wrażeniami!
Kontynuując ideę "the best of..." chciałbym Was zachęcić do wspólnego podsumowania minionego roku. Dla mnie rok ten minął głównie pod znakiem pełnej klatki. Świetna sprawa. Bardzo wygodna.
Dużo czasu poświęciłem reportażom ślubnym, ale nie brakowało streetów, portretów, flory-fauny, a także lotniczo-motoryzacyjnych tematów. Generalnie dużo się działo. Dużo zdjęć, z których jestem zadowolony, ale do mojej poprzeczki (wyznaczonej rok temu) zabrakło. I to sporo. Dlatego liczę, że '11 (to moja ulubiona cyferka) będzie lepszym rokiem. Zdecydowanie lepszym, czego życzę wszystkim Wam! Życzę Wam również mnóstwa czasu i radości ze zdjęć
wybaczcie, że tak dużo zdjęć, ale z kilkudziesięciu tysięcy (albo i więcej ), te 16 to jest totalne max selekcji
edit:
o co chodzi w tej inicjatywie? O własne 'the best', czyli najlepsze zdjęcie dla nas/wg nas. Każdy z nas ma prawo do chwalenia się własnymi wyczynami. Nawet jeśli poziom zdjęć jest inny od reszty. Ja np. uważam, że stać mnie na więcej i aktualne "The best" jest niżej niż mogłoby być. Grunt to podsumowanie i wyciąganie wniosków, bo tylko tak można się rozwijać
c.d.
Oto moja szóstka 2010 roku. Ale tylko z jednego zdjęcia jestem w pełni zadowolona (4).
Swojej fotograficznej poprzeczki w minionym roku nie podniosłam niestety. Ale mam ogromne nadzieje że w tym 2011 mi się uda
No i nadszedł też na mnie czas
rok 2010 - sporo podróży, wiele ciekawych miejsc, nie zawsze dobrze wykorzystanych fotograficznie...
W końcu dorwałem światło w swoje ręce, nie mogę teraz narzekać że brak mi błysku, choć na razie uczę się to jeszcze wykorzystywać...
Generalnie mogę się chyba ocenić na takie 3,5 ocierające się o 4, choć jakaś tam poprawa w stosunku do roku ubiegłego jest, to jeszcze bardzo wiele przede mną.
Te 6 zdj może nie jest najlepszych, ale tak jak było wspominane to są te które ja najbardziej lubię, każde z nich wiąże się dla mnie z konkretnymi wydarzeniami na myśl których uśmiecham się sam do siebie
No to czas i na mnie
Ten rok fotograficznie dla mnie był kiepski ale coś znalazłem
A oto moje wybrane "najlepsze"
Kolejne
I ostatnie "Norweskie"
No to ja się też przyłącze do zabawy "The Best of 2010".
Nie wiem czy są to moje najlepsze zdjęcia z ubiegłego roku, ale mnie osobiście najbardziej się podobają.
I ciąg dalszy.
Witam
To i ja się podepnę. Rok 2010 był dla mnie początkiem fotografowania lustrzanką i z paru fotek jestem naprawdę dumny . Oto one:
No i jeszcze trzy fotki mojej rodzinki.