anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Rodzyn104-Moje zdjęcia

profile.country.PL.title
Rodzyn104
Nowicjusz

Rodzyn104-Moje zdjęcia

Cześć :c37
Ok.2 miesiące temu, kupiłem sobie Sony DSLR- :c56 330.Oto część moich zdjęć

65 ODPOW. 65
profile.country.PL.title
Rodzyn104
Nowicjusz
profile.country.pl_PL.title
kuraq.
Poszukiwacz

Świetna miejscówa :c20

profile.country.PL.title
Rodzyn104
Nowicjusz

Kolorowe Jeziorka w Jeleniej Górze :thumbsup:

ciocia_meg
Początkujący

Witam,
mój pierwszy post trafia tu :)
Od uwag technicznych są "forumowe senseje", ja się na tym jeszcze nie znam, co nie znaczy, że się nie poznam :P Właściwie zdjęcia oceniam na zasadzie subiektywnego "widzimisię". Jak dla mnie zdjęcia 25,26 są świetne, a to za sprawą głównie kolorów, jak i samego miejsca. Jak dla mnie super :)

TMiN-----
Początkujący

drogi kolego ...widzimisie nie istnieje.... a zdjęcie jest dobre tylko wtedy gdy się podoba odbiorcy.... jeśli poznasz kilka zasad fotografii to czy twoje podejście do tego samego zdjęcia się zmieni ? Nie !!! Albo ci się coś podoba albo nie, a o tym decyduje impuls podczas pierwszego spojrzenia na fotkę. Więc jeśli ci się coś podoba to pisz że ci się podoba... bo to jest stan faktyczny. Najlepsze zdjęcia wygrywające międzynarodowe konkursy nie zawsze spełniają zasady kompozycji i wielu innych warunków opisywanych w mądrych książkach. :D

ciocia_meg
Początkujący

Jestem koleżanką jak już :P dla mnie samo widzimisię jest tożsame z wrażeniem, jakie zostaje po obejrzeniu jakiegoś zdjęcia ;) dobra tam, dzięki za uwagę :P

profile.country.PL.title
Rodzyn104
Nowicjusz

Po namyśle dodam jeszcze dwie foty z Włoch :)

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

Cześć

29 - mogłeś tak skadrować , żeby uniknąć tego przepalonego nieba
30 - za ciemno w dolnej części kadru

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
profile.country.PL.title
Rodzyn104
Nowicjusz

Dzięki, za odpowiedź. Spróbuję nad tym popracować :c22

profile.country.PL.title
Rodzyn104
Nowicjusz