Podziel się wrażeniami!
SONY A700
Oglądając z zapartym tchem owoce V pleneru,z wypiekami na policzkach czekając na nowe wrzuty,przypomniałem sobie,że również mam tutaj swoją "galerię" w której mogę poddać konstruktywnej krytyce swoje prace.
Co powinienem zmienić,aby choć trochę zbliżyć się do tego co prezentują ci którzy mi tutaj na tym forum dogryzają?
Zastanawiam się gdzie kończy się fotografia a zaczyna grafika... Uważam, że programy graficzne powinny służyć do wsparcia przy obróbce zdjęcia a nie wyręczać w 99% fotografa.
Samochód nawet ładny tylko ja widzę odbite gałęzie w szybie a na zdjęciu ich brak, mam wrażenie że samochód sobie leci w powietrzu jak pies z The Neverending Story.
Dla mnie to nie jest zdjęcie...
Dla mnie to nie jest zdjęcie...
Fotografią również bym tego nie nazwał
Ciemnia może i była nierozerwalnie związana ze zdjęciami ale filozofowanie i teoretyzowanie niestety nie
Tak sobie myślę że fajnie było by zapytać co sądzicie o mojej pracy , ale zadając pytanie
photomusic napisał(a):
Co powinienem zmienić,aby choć trochę zbliżyć się do tego co prezentują ci którzy mi tutaj na tym forum dogryzają?
Nie rozumiem.
Co jest złego w tym,że początkujący foto-amator pragnie równać do bardziej zaawansowanych fotografów?
Codziennie w Polsce sprzedaje się wiele aparatów SONY,tutaj w dziale Galeria dzieje się niewiele.Ciekawe dlaczego...
Dziękuję za opinię i cenne wskazówki.
TMiN-naprawdę lubię zaglądać od czasu do czasu na Twoja stronę.Również polecam ją swoim znajomym.Dobra robota.
Pozdrawiam
Szkoda tego pięknego auta na kolaż(?) lub inną grafikę rodem z okładki zeszytu. A jeżeli miałbym już się na temat tego czegoś wypowiedzieć, to powiem tylko tyle, że za ciemno.photomusic napisał(a):
Poniższy kolaż powstał z czterech moich zdjęć.
Pomysł wziął się z stąd,iż tak do końca w przypadku tego samochodu niema pewności,szczególnie na autostradzie,czy on jedzie,czy już leci..
Trochę ciemnej grafiki...
Pan Janusz - bardzo fajny klimat i super ostrość
Kwiatek - wygląda jak z plakatu i chyba najbardziej mi się podoba "Lubię to "
Ciesze się że się podoba
Coś nowego...