Podziel się wrażeniami!
Witam.
Będę tu wrzucał różne zdjęcia, róznych obiektów i osób.
Na wejście kilka zdjęć z moją najwierniejszą modelką.
172 - zacny męski portret. Szkoda jedynie tego jasnego prześwitu z prawej. Dodałbym jeszcze rozjaśnienie lekkie oczu
173 - jak dla mnie takie dziwne jakoś tak niezdecydowanie włosy zasłaniają twarz......no czegoś mnie tu brakuje w tym kadrze
174 - nie, nie, nie...nie znalazłem nic pozytywnego w tym kadrze (i nie chodzi tu o papierosa, a po prostu o zdjęcie)
175 - podoba mi się,. Jest takie inne.
176 - feszynowe jak nic! Wielkie brawa
177 - to jest ten typ "feszyn", której ja bardzo nie lubię. Takie "lampą na wprost stajl" a fuj
178 - ładne. Subtelne. Delikatne. Stonowane
179 - brakuje mi kontaktu z Tobą. Widać, że to chyba warsztaty lub wspólne focenie. Nie.
Darku i po co Ci FF? I po co Ci 85 1.8 / 1.4 ? Świetnie sobie radzisz bez tego
Tadeusz napisał(a):
Bertone napisał(a):
http://klubkm.pl/forum/images/smilies/nieee.gifTadeusz napisał(a):
Z Ruchem?
Niebiescy! Niebiescy!!
Dziękuję Wam za liczne odwiedziny
joo napisał(a):
wygląda jak by opuściła głowę żeby się zmieścić w kadrze,
kris napisał(a):
174 - nie, nie, nie...nie znalazłem nic pozytywnego w tym kadrze (i nie chodzi tu o papierosa, a po prostu o zdjęcie)
kris napisał(a):
177 - to jest ten typ "feszyn", której ja bardzo nie lubię. Takie "lampą na wprost stajl" a fuj
kris napisał(a):
179 - brakuje mi kontaktu z Tobą. Widać, że to chyba warsztaty lub wspólne focenie. Nie.
kris napisał(a):
Darku i po co Ci FF? I po co Ci 85 1.8 / 1.4 ? Świetnie sobie radzisz bez tego
kuraq napisał(a):
A teraz zdzisiek, Martyna.
Teraz, moim zdaniem, widać, dlaczego fotka z fb jest tak oświetlona
Masz rację, już
tak BW - 100x lepsze - ale normalną blendą raczej też byś taki efekt uzyskał a przynajmniej wtedy kolor by był 'bardziej odpowiedni'
fajneeeeeeee z Martyną
sama nie wiem, które mi się bardziej podoba: kolor czy BW?
chyba jednak kolor,
w BW nie pasuje mi ta letnia sukienka - jest za zwiewna i za delikatna MZ do tej tonacji i półmroku, który się stworzył przez BW, najzwyczajniej jest mi zimno jak patrzę na to czarno-białe zdjęcie
na kolorze jest jaśniej, cieplejsze kolorki i jak najbardziej sukienka
tak to widzę
Strach pomyśleć a raczej zobaczyć Twoje zdjęcia jak dorobisz się coś w stylu 85 1.4
Przyjemnie się ogląda
Dziwny kadr, dziwne cięcie, dziwnie oświetlone.
fajneeeeeeee z Martyną
sama nie wiem, które mi się bardziej podoba: kolor czy BW?
chyba jednak kolor,
w BW nie pasuje mi ta letnia sukienka - jest za zwiewna i za delikatna MZ do tej tonacji i półmroku, który się stworzył przez BW, najzwyczajniej jest mi zimno jak patrzę na to czarno-białe zdjęcie
na kolorze jest jaśniej, cieplejsze kolorki i jak najbardziej sukienka
tak to widzę
Bertone napisał(a):
Strach pomyśleć a raczej zobaczyć Twoje zdjęcia jak dorobisz się coś w stylu 85 1.4
181 - dużo lepsze choć drażni przesadny kolor szminki i dość zastanawiające malowanie ust powyżej obszaru samych ust (szczególnie w kącikach wygląda to po prostu źle - jakby się pierwszy raz malowała).
180a - podobnie jak poprzednie - z kosmosu. Wszystko jest dziwne na tej fotce. Światło znikąd na połowie dziewczyny, ucięte nogi i elementy po lewej stronie w kadrze, które skutecznie odciągają wzrok.