Podziel się wrażeniami!
Cześć ,
urzeczywistniam mój długo odkładany zamiar i zakładam w końcu swoją galerię. Jak wszyscy pragnę nie tyle podzielić się swoimi fotkami, co uzyskać Wasze cenne opinie i rady.
Ponieważ jestem mamą trzech uroczych istot, tematyka moich zdjęć to głównie ich portrety. Chętnie fotografuję także "zawartość" mojego ogrodu, który jest ogromny, zmienny i fascynujący. Moje niespełnione fotograficznie marzenie to "streety", na które nie mam ani czasu ani możliwości (ruchliwy prawie dwulatek...), ale może kiedyś mi się uda (przedszkole za rok
Aparat, ktory posiadam to Alpha 200 z kitem, tele 55-200 i stalka 1,8.
cdn - dzięki
Teraz wkleję cos z pierwszego spaceru z nowym obiektywem, czyli sony 16-105
35,36 - ładnie tam
shprot napisał(a):
35,36 - ładnie tam
Ja tam wole Chorwacje, lubie srodziemnomorskie klimaty
A co do Baltyku, to jak dotychczas nie bylam nad zadnym morzem, ktore mialoby choc podobny do niego urok. Z Morzem Czarnym laczy go tylko ten piasek.
Dzieciorskie świetne
Pierwsze morze ładne, ale nie mam przekonania do WB.
W drugim przyjemność oglądania leciutko zakłóca przycięcie brzegu mola z lewej.
Ale i tak pięknie.
Oto znajda, którą mamy od wczoraj do czasu znalezienia jej domu. A ten duzy piesek to nasza "etatowa" suczka, dosc nieufnie nastawiona do nowego nabytku
Najlepsze z całej wrzutki to 38 - wyróżnia się na tle pozostałych zdjęć, które są hmm no po prostu są
natomiast 38
Fajnie trafiłaś z ostrością i głębią. Nawet nie przeszkadza ucięty drugi koniec psiaka
ja też tak 38
40,39 tu ogonka tu nogi brakuje
41 przykadrowane tak jakoś
szczeniak uroczy etatowa psina też sympatyczna.
Witam, z ostatniej wrzutki jak poprzednicy 38 najładniejsze. Natomiast bardzo podobają mi się zdjęcia dzieci które fotografujesz. Galerię dodaję do ulubionych. Pozdrawiam !!!!