Podziel się wrażeniami!
Hej, czekamy na Was
tzn Sabiki, karol-r i ja
Pogoda super, karol obiecał bezchmurny wschód i mgiełki
edit kris:
Zdjęcie grupowe z IV Pleneru znajduje się tutaj: LINK
Kuraq gdzie znalazłeś taką zrujnowaną budowle??
Również serdecznie dziekuję za wspaniały plener
Było jak zwykle przewspaniale ^^
Ja bym jutro już chciał następny a to z pół roku jeszcze
Witamy wszystkich jak zwykle gorąco. My też już jesteśmy w domku.
Długo i bardzo ciepło będę wspominać ten plener. Było bardzo uroczo. Wszystkim dziękuję za cudną zabawę, śpiewy i tańce
Oby więcej takich plenerów było!!!
Ja też już jakiś czas temu dotarłam do domu. Dziękuję wszystkim za rewelacyjnie spędzony czas. Szczególnie SFT, Kasi, gościom i wszystkim, którzy brali udział w organizacji. Szczególne podziękowania dla Kasi_M i Mycrofta za dostarczenie na plener i pawlowigrazawskiemu za dostarczenie do domu. Byle do następnego pleneru.
Almon's family - skonana, ale cała - też właśnie wróciła do siebie do domku... Dziękujemy wszystkim za (jak zwykle) rewelacyjną atmosferę! Pozdrawiamy... i nyny...
co poniektórym do rozmów z małżonką nie wystarczała zwykła komórka.... musieli używać telefonii satelitarnej.... no cóż bogatemu wszystko wolno
mam pytanie bo zdziwiony jestem - czemu w zbiorowej galerii plenerowej się witacie poplenerowo ?
Tomasz Zubilewicz
To jest para która pobiła wszystkich...
--------------
kris:
Łączenie postów. W celu dopisania treści proszę używać edycji postów ( przycisk "zmień" na dole swojego posta http://img221.imageshack.us/img221/381/zmie.jpg)
-------------
Ela i Justyna...
Na początek Taka fotka (będzie o wiele więcej)
Plener 1.jpg
jacej92 miałeś się zgłosić do mnie po pewien trunek i Cię nie było musiałem przywieść do domu!
Koniu mam dobre jedno Twoje foto ale wrzucę potem
edit:
oczywiście wrzucę jak wyrazisz zgodę