anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

cataris - Marta portretowo [4 stycznia]

cataris
Początkujący

cataris - Marta portretowo [4 stycznia]

Zdjęcia na start

62 ODPOW. 62
cataris
Początkujący

Jedząc zupę grzybową stwierdziłam, że podzielę się z Wami kolejnymi zdjęciami z sesji z Angelą 😆

Gienek322
Początkujący

A mi się bardzo spodobało z twojej strony zdjęcie w wydłużonym kadrze portretu z czerwonym jabłkiem w dłoni przy twarzy. Liczy się tu właśnie pomysł z ciemnoczerwonym kolorem paznokci jabłka i ust. :thumbsup:
Mam zapytanko. Czy w koloryzowaniu tego zdjęcia wyginałaś trochę krzywe barw? Czy też jest to kolor równo stonowany, jak oddał aparat i jedynie najwyżej podkreślony nasyceniem.
No i czy odbicie światła na wytłuszczonych ustach w rowkach, to od tego samego światła z boku co na twarz? Tak mi się to chyba wydaje zaistniało.

TMiN-----
Początkujący

modelka zjawiskowa , zdjęcia świetne ale zmień ten tytuł galerii bo jak modelka się dowie że jest w galerii zup grzybowych to będziesz mogła na forum pisać dopiero za dwa tygodnie

jak ci opuchlizna z oczu zejdzie :slight_smile:

tak czy siak bardzo dobre zdjęcia i proszę o więcej fotek z tego secika :thumbsup:

cataris
Początkujący

Gienek322, o którym zdjęciu dokładnie mówisz? Bo kilka miałam z jabłkami :D.

TMiN, modelka na pewno by się nie obraziła, znam ją, raczej by się smiała :P. No ale temat rzeczywiście może mylic :P.

Gienek322
Początkujący

Mam na uwadze cataris zdjęcie o wydłużonym formacie. Mocno przykadrowana głowa modelki blondynki. Trzymane jabłko dotyka policzka. Spojrzenie silnie w bok. Sukienka granatowa w białe groszki.

profile.country.pl_PL.title
_mefius_
Początkujący

24. podoba się. jest kontakt wzrokowy całkiem przyjemny. ładna skala szarości.

25. nie bardzo mi podchodzi ten efekt manekina :)

26. jakaś przestraszona ta modelka choć fotka fajna.

27. fajnie położone światło. po prawej stronie ładnie się włosy ułożyły.

kuraq.
Poszukiwacz

27 jest zacne.

cataris
Początkujący

Gienek322 napisał(a):

Mam na uwadze cataris zdjęcie o wydłużonym formacie. Mocno przykadrowana głowa modelki blondynki. Trzymane jabłko dotyka policzka. Spojrzenie silnie w bok. Sukienka granatowa w białe groszki.

Ok, już wiem o jakie foto chodzi :) .
Ja tam tylko podciągałam trochę kontrast i saturację, bez zabawy krzywymi.
A co do ust to z tego, co pamiętam to to samo światło :) .

A dzisiaj zdjęcia z sesji z koleżanką Martą:

krych-----
Początkujący

na takie moje skromne oko fotki bardzo przyjemne, ale nie podoba mi się 31(oczy) nie wiem czy to był dobry pomysł z tymi serduszkami(o ile dobrze widzę)

cataris
Początkujący

krych napisał(a):

na takie moje skromne oko fotki bardzo przyjemne, ale nie podoba mi się 31(oczy) nie wiem czy to był dobry pomysł z tymi serduszkami(o ile dobrze widzę)

Nie daj boże, to żadne serduszka, haha :D . W oczach okta się odbija :P .