Podziel się wrażeniami!
Zdjęcia na start
Jedząc zupę grzybową stwierdziłam, że podzielę się z Wami kolejnymi zdjęciami z sesji z Angelą 😆
A mi się bardzo spodobało z twojej strony zdjęcie w wydłużonym kadrze portretu z czerwonym jabłkiem w dłoni przy twarzy. Liczy się tu właśnie pomysł z ciemnoczerwonym kolorem paznokci jabłka i ust.
Mam zapytanko. Czy w koloryzowaniu tego zdjęcia wyginałaś trochę krzywe barw? Czy też jest to kolor równo stonowany, jak oddał aparat i jedynie najwyżej podkreślony nasyceniem.
No i czy odbicie światła na wytłuszczonych ustach w rowkach, to od tego samego światła z boku co na twarz? Tak mi się to chyba wydaje zaistniało.
modelka zjawiskowa , zdjęcia świetne ale zmień ten tytuł galerii bo jak modelka się dowie że jest w galerii zup grzybowych to będziesz mogła na forum pisać dopiero za dwa tygodnie
jak ci opuchlizna z oczu zejdzie
tak czy siak bardzo dobre zdjęcia i proszę o więcej fotek z tego secika
Gienek322, o którym zdjęciu dokładnie mówisz? Bo kilka miałam z jabłkami .
TMiN, modelka na pewno by się nie obraziła, znam ją, raczej by się smiała . No ale temat rzeczywiście może mylic .
Mam na uwadze cataris zdjęcie o wydłużonym formacie. Mocno przykadrowana głowa modelki blondynki. Trzymane jabłko dotyka policzka. Spojrzenie silnie w bok. Sukienka granatowa w białe groszki.
24. podoba się. jest kontakt wzrokowy całkiem przyjemny. ładna skala szarości.
25. nie bardzo mi podchodzi ten efekt manekina
26. jakaś przestraszona ta modelka choć fotka fajna.
27. fajnie położone światło. po prawej stronie ładnie się włosy ułożyły.
27 jest zacne.
Gienek322 napisał(a):
Mam na uwadze cataris zdjęcie o wydłużonym formacie. Mocno przykadrowana głowa modelki blondynki. Trzymane jabłko dotyka policzka. Spojrzenie silnie w bok. Sukienka granatowa w białe groszki.
na takie moje skromne oko fotki bardzo przyjemne, ale nie podoba mi się 31(oczy) nie wiem czy to był dobry pomysł z tymi serduszkami(o ile dobrze widzę)
krych napisał(a):
na takie moje skromne oko fotki bardzo przyjemne, ale nie podoba mi się 31(oczy) nie wiem czy to był dobry pomysł z tymi serduszkami(o ile dobrze widzę)