Podziel się wrażeniami!
Cześć, wpadłam się przywitać.
Poniżej zamieszczam kilka zdjęć zrobionych jeszcze 500, ocenę pozostawiam Wam. Będę wdzięczna za wszelkie komentarze (te krytyczne również:).
Pozdrawiam!
Anka P.
Z dziecięcych 7 (choć lekko poruszona) i 8 - podobają mi sie
6 - poprawna, ale taka raczej, żeby Babci w albumie pokazać.
A 9... co się stało temu modelowi? Atak żółtaczki, czy skopany balans bieli?
Nr 1 bardzo pomyslowe. Podoba sie Pozostale mnie az tak nie zachwycily...
Dzieciowe fajne, zwlaszcza nr 6 i 7.
Bardzo dziękuję za wszelkie uwagi. Poproszono mnie o wykonanie kilku zdjęć, portretów, tej oto młodej damy, na co ja oczywiście z radością zgodziłam się. Po trzech godzinach pogoni za najbardziej szalonym dzieckiem jakie było mi dane spotkać, byłam wdzięczna losowi za taką "szkołę"- wiem już na co się przygotować kolejnym razem:) Pozdrawiam!
Dzieciowe 7 i 8 podobają mi się tak, jak są. Nawet z poruszeniem
Co do 9-tki natomiast... Skoro takie było światło to nie przeszkadza mi taki, a nie inny balans. Problemem jest tylko to, co sie w GO nie zmieściło (głównie ta żółta obwódka nad ramieniem) oraz żółta plama na szyi. Trzeba by to... No coś z tym zrobić
W poprzedniej wrzucie najbardziej pierwsze i ostatnie przypadło mi do gustu. Ze wskazaniem na pierwsze
1 i 5 Bardzo się podobają z dziecięcych 7 .
Co do foto nr9 to muszę wyjaśnić skąd się wzięło. Zdjęcie powstało w domowym mini-studio, w fazie (bardzo eksperymentalnego) testowania różnych ustawień lamp. A że miało być odrobinę "artystycznie" zastosowaliśmy filtr żółty oraz neutralny rozpraszający na wrotach. Tak oto powstał ten wytwór, a wstawienie go na forum było nie do końca zamierzone. Zdaję sobie sprawę z jego niedoskonałości i z tego, że właściwie nie ma się czym chwalić, no ale jak już jest, to głupio tak usunąć:) Postaram się już więcej gaf przy wstawianiu nie popełniać:) Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za wszystkie opinie:)
nr 1 dla mnie jest naprawde świetne, reszta również przyjemna, czekam na więcej
zdj nr. 6 doprawiłabym bardziej kolorami i lekko rozjaśniła i okej
reszta wrzutów z dzieciaczkami mi nie idzie
Studio, pierwsze próby, oczywiście nie obyło się bez komplikacji, ale coś tam udało się uratować:)
Portret to nie moja specjalność, ale napiszę, że podobają mi się te ostatnie... poza nr 10. Pierwsza myśl po spojrzeniu, to było: Dragan, ale niedorobiony. A tak naprawdę, zbyt wyostrzone, zbyt kontrastowe jest to zdjęcie - ten styl bardziej pasowałby do jakiegoś energicznego faceta, nie do subtelnej dziewczyny. A modelka śliczna, tylko niepotrzebnie "zepsuta" taką obróbką.