annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Fotowedstrijd — 'Transport en verkeer'

profile.country.DE.title
Peter_S.
Genius
1.918  Weergaven

Big_Teaser.jpg

 

Pak uw smartphone, compactcamera of digitale SLR en doe mee met onze maandelijkse fotowedstrijd! Wij willen de wereld door uw ogen zien — upload uw meest sprekende foto en maak kans om een fantastische prijs te winnen.

 

Transport. Soms biedt het ons vrijheid, maar wanneer we in de file staan, is het eerder een bron van frustratie.

Het thema van de fotowedstrijd van deze maand is 'transport en verkeer'. Stuur ons uw beste foto!

 

Straatfotografen: Houd u aan de privacywetgeving in uw land, en vraag altijd om toestemming als u twijfelt. Vermijd nummerplaten in uw foto's, omdat ze persoonlijke informatie bevatten.


Op zoek naar fotografietips? Bezoek onze Community.

 

 

Stuur jouw foto's nu in

 

De prijzen

Prizes.jpg

 

Algemene voorwaarden

  1. Deze competitie is open voor inwoners van UK, Ierland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Nederland, België, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Polen, Tsjechië, Hongarije, Roemenië, Griekenland, Servië, Slowakije, Kroatië, Bosnië-Herzegovina, Slovenië, Estland, Letland, Litouwen, Bulgarije, Cyprus, Cyprus, Turkije & Rusland die 18 jaar of ouder zijn.
  2. Deelnemers dienen het correcte label te selecteren voor hun land. Deelnemers die het verkeerde land selecteren, kunnen niet winnen.
  3. Deelnemers doen mee door afbeeldingen te uploaden naar de competitie gallerij. De Jury maakt een shortlist van de afbeeldingen uit deze gallerij welke doorgaan naar de finale van de competitie.
  4. Het maximum aantal inzendingen is beperkt tot 25 per deelnemer.
  5. De minimale lengte van een afbeelding aan de lange zijde is 1200 pixels. Voor panorama foto's moet de korte zijde een minimum van 800 pixels.
  6. Afbeeldingen in de competitiegallerij die niet uitgekozen zijn voor de shortlist, gaan terug naar de hoofdgallerij na de competitie.
  7. Er is geen aankoop nodig om aan deze competitie deel te nemen.
  8. Om deel te kunnen nemen aan de competitie, dien je een community account te hebben. Indien je nog geen community account hebt, kun je je gratis registreren.
  9. Medewerkers van Sony en aanverwante agentschappen zijn uitgesloten van deelname.
  10. De drie winnaars van de deelnemende landen ontvangen één van de bovenstaande prijzen.
  11. De competitie loopt vanaf 12:00 op zaterdag 23 november 2019 en zal sluiten op zondag 05 januari 2020 23:59. Na 23:59 op deze datum zullen inzendingen niet langer worden geaccepteerd.
  12. De shortlist zal openbaar gemaakt worden op 06 januari 2020. Afbeeldingen worden beoordeeld door een onafhankelijke jury. De selectie voor het winnende beeld, neemt plaats op woensdag 08 januari 2020. De beslissing van de jury is bindend. (Stemmen zijn slechts een referentie en zijn geen bindende factor.)
  13. De winnaar wordt binnen twee dagen na de selectie op de hoogte gebracht.
  14. Als de winnaar na de melding niet heeft gereageerd binnen 72 uur, behoudt de promoter zich het recht om een de prijs uit te reiken aan een alternatieve winnaar.
  15. De prijs wordt verzonden binnen zes weken na de reactie van de winnaar.
  16. Indien er belasting betaalt dient te worden met betrekking tot de prijs, dan is dit aan de winnaar.
  17. De prijs is niet inwisselbaar of overdraagbaar. Er is geen geldprijs beschikbaar als alternatief.
  18. Wanneer de prijs, om welke dreden dan ook, onbeschikbaar blijkt, behoudt de promoter zich het recht om een alternatieve prijs van ongeveer gelijke of hogere waarde uit te reiken.
  19. Met deelneme aan de prijstrekking, worden deelnemers geacht de algemene voorwaarden te accepteren.
Promoter: Sony Consumer Marketing Europe, a division of Sony Europe Limited, The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey KT13 0XW, United Kingdom

 

1 Opmerking