annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Sony wordt de officiële sponsor van World Athletics

profile.country.GB.title
_J.G.M_
Community Team

Sony wordt de officiële sponsor van World Athletics

CX89600_SEL400F28GM_uptoFull_wo_DSC01890.jpg

 

Sony is nu de officiële sponsor van World Athletics. Van 2024 tot 2026 ondersteunen we alle evenementen van de World Athletics Series, te beginnen bij de World Athletics Indoor Championships Glasgow 24 op 1 maart.


World Athletics, opgericht in 1912, is het internationale bestuursorgaan voor atletiek- en hardloopevenementen. De bond bevordert de ontwikkeling van de sport door middel van zinvolle samenwerkingen en ondersteunt atleten op alle niveaus in meer dan 200 landen en regio's.


Sony streeft ernaar samen te werken met creators en de kracht van technologie te benutten om sporters over de hele wereld een betere ervaring te bieden. We delen de indrukwekkende prestaties van atleten met behulp van geavanceerde technologieën, waaronder α-camera's, G Master-lenzen en uitzendingsoplossingen. Hawk-Eye Innovations (onze volledige dochteronderneming) zal bijdragen aan een eerlijk concurrentiebeheer door middel van officiële diensten.


"Onze sport gaat een paar geweldige jaren tegemoet en ik kan geen betere partner bedenken dan Sony om ons te helpen de spanning, de sensatie en de adembenemende prestaties vast te leggen waar onze sport voor zal zorgen", aldus een enthousiaste World Athletics President, Sebastian Coe. "Als de belangrijkste olympische sport zal atletiek alle ogen van de wereld dit jaar volledig op zich gericht zien, terwijl onze atleten meedoen aan onze vijf World Athletics Series-evenementen en in Parijs. We kijken uit naar de uitstekende foto's die Sony op onze evenementen zal maken om deze vele momenten in onze sportgeschiedenis te vereeuwigen."


Verheug jij je ook op deze nieuwe samenwerking? Laat ons hieronder weten wat je ervan denkt.

Tags (2)
0 ANTWOORDEN 0