annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Sony en Manchester City Football Club gaan samenwerken

profile.country.GB.title
_J.G.M_
Community Team

Sony en Manchester City Football Club gaan samenwerken

Manchester City FC.JPG

 

Sony en Manchester City hebben een nieuwe mondiale samenwerking aangekondigd. Sony gaat geavanceerde technologie combineren met content van de voetbalclub om een nieuwe, spannende digitale ervaring voor de fans te ontwikkelen.


Sony is de officiële Virtual Fan Engagement Partner en in die rol gaan we een 'proof of concept' uitvoeren, wat betekent dat we gaan kijken of onze ideeën in de praktijk werken. We willen nieuwe digitale content en diensten ontwikkelen waarin de fysieke en virtuele wereld samenkomen. Zo willen we de huidige sportfans en de volgende generatie inspireren.


Het hoofddoel is een mondiale online community opbouwen met ongekende mogelijkheden voor de fans. Hier kunnen fans met elkaar en het team praten en op nieuwe manieren betrokken zijn bij hun club. En dat allemaal in een virtuele weergave van het Etihad Stadium. In deze realistische kopie van het stadion in Manchester hebben fans toegang tot unieke digitale ervaringen: ze kunnen volledig aanpasbare avatars maken, profiteren van loyaliteitsprogramma's en op nog meer manieren laten zien dat ze supporter van Manchester City zijn.


Hiervoor worden niet alleen de geavanceerde beeld- en sensortechnologieën van Sony ingezet, maar ook de toonaangevende EPTS (Electronic Performance Tracking Systems) van Hawk Eye Innovations, een onderdeel van Sony. Sinds 2001 heeft onze Hawk Eye-technologie voor grote vernieuwingen in het werk van scheidsrechters en bij sportuitzendingen gezorgd. Denk aan beeldverwerking, videoherhalingen en creatieve grafische technologieën waardoor voetbal eerlijker, veiliger en dynamischer is geworden en waardoor er meer informatie beschikbaar is. Tijdens de samenwerking gaan we nieuwe toepassingen van deze technologie uitproberen om nog meer mensen overal ter wereld te inspireren.


Manchester City gaat fans meerwaarde en entertainment bieden dankzij de toonaangevende technologie van Sony. Tegelijkertijd blijven wij werken aan nieuwe manieren om mensen samen te brengen. Deze samenwerking is er dus eentje om in de gaten houden.

1 ANTWOORD 1
profile.country.NL.title
pa3eia
Expert

Manchester City FC - Official Website 

 

Manchester City FC - Wikipedia 

 

 


73's

 

I don't know everything, just trying to help you!!!
Thanks about the Kudos!!!