annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Plastic Free July

profile.country.GB.title
_J.G.M_
Community Team

Plastic Free July

Plastic Free July.JPG

 

Tijdens 'Plastic Free July' worden mensen aangemoedigd om stil te staan bij hun plasticgebruik en om te proberen zo min mogelijk plastic te gebruiken.


Zoals je misschien weet is duurzaamheid een van de pijlers van de bedrijfs- en handelscultuur van Sony. We proberen bij het verpakken van kleine producten zo min mogelijk plastic te gebruiken.


Om onze impact op het milieu te verkleinen hebben we ons Original Blended Material ontwikkeld, verpakkingsmateriaal dat voor 100% uit papiermaterialen bestaat en waarvoor we planten als bamboe en suikerriet gebruiken. Dit gebruiken we in plaats van plastic verpakkingen.


Ook hebben we SORPLAS ontwikkeld, om meer gerecyclede materialen te gebruiken die toch van hoge kwaliteit zijn. Dit past bij onze visie op ontwerp en kwaliteit. SORPLAS is gemaakt van gerecyclede waterflesjes en schijven van Sony Music Entertainment en we gebruiken dit in veel producten, waaronder koptelefoons en oordopjes, camera's, BRAVIA-tv's en Xperia-smartphones.


Deze initiatieven maken deel uit van 'Road to Zero', het wereldwijde milieuplan van Sony. Met dit plan streven we ernaar om onze ecologische voetafdruk over de hele cyclus van onze producten en bedrijfsactiviteiten tot nul te reduceren.


Doe jij mee aan ‘Plastic Free July’? Deel dan je ideeën hieronder.

0 ANTWOORDEN 0