annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Het is elke dag Earth Day!

profile.country.GB.title
_J.G.M_
Community Team

Het is elke dag Earth Day!

Earth day .jpeg

 

Het waardesysteem van Sony draait om het vullen van harten met emotie en het creëren van een betere wereld. Om dat te doen, moeten we de gezondheid van onze samenleving en planeet beschermen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de manieren waarop we verantwoordelijkheid nemen voor het milieu en bijdragen met onze technologie.


BRAVIA XR-tv's kunnen helpen om je energieverbruik te beperken met 32%*


Met het nieuwe Ecodashboard kun je al je energie-instellingen op één plek beheren en jouw bijdrage aan de vermindering van de impact op het milieu visualiseren — en het is ook nog eens heel eenvoudig! Veel van onze energiebesparende functies zijn intuïtief. Met de BRAVIA CAM kan het scherm bijvoorbeeld automatisch worden gedimd als er niemand voor de tv zit.


Duurzamere audio


Voor veel van onze Soundbars, speakers, koptelefoons en oordopjes wordt nu gerecycled plastic gebruikt — misschien heb je onlangs in de reclame voor de LinkBuds S gezien dat deze oordopjes van waterflessen worden gemaakt! Omdat de materiaalkeuze van grote invloed is op de geluidskwaliteit, hebben we jarenlang gewerkt aan de ontwikkeling van ons unieke gerecyclede plastic (SORPLAS), dat zowel milieuvriendelijk is als geschikt voor het ontwerpen van hoogwaardige audioproducten.


Camera's die onze visie op het milieu weergeven


De ZV-1 vlogcamera is een uitstekend voorbeeld van een camera die de weg vrijmaakt voor een milieuvriendelijkere manier van creëren. Voor deze camera is niet alleen ons gerecyclede SORPLAS-plastic gebruikt. Het windscherm is gemaakt van gerecycled polyester, de verpakking is gemaakt van papier en plantaardige, niet-geweven stoffen, we werken alleen samen met onze Green Partners die geen of minder schadelijke chemische materialen gebruiken en bij de productie wordt 100% hernieuwbare energie gebruikt.


Verpakking van 100% papier


Het is je misschien opgevallen dat meer Sony-producten nu een plasticvrije verpakking hebben, waaronder onze toonaangevende koptelefoons uit de 1000X-serie. De meeste papierproducten worden gemaakt van volwassen, overblijvende bomen, maar ons Original Blended Material bestaat uit planten met een korte groeicyclus, zoals bamboe en suikerriet. De productie van planten met een korte groeicyclus veroorzaakt minder CO2-uitstoot dan het kappen en onderhouden van overblijvende bomen, omdat ze naar behoefte kunnen worden geteeld, gesorteerd en geoogst. En onze verpakkingen kunnen ook nog eens volledig worden gerecycled!


Er staat nog veel meer op stapel. Doe mee met de Road to ZERO, ons streven naar een ecologische voetafdruk van nul.


* Wanneer 'tv uitschakelen bij inactiviteit' is ingeschakeld, de lichtsensor is ingeschakeld en de energiebesparing is ingesteld op Hoog. Functienamen kunnen verschillen per model.

0 ANTWOORDEN 0