annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

EISA AWARDS 2023-2024 — de uitslag

profile.country.GB.title
_J.G.M_
Community Team

EISA AWARDS 2023-2024 — de uitslag

EISA.JPGDe Expert Imaging and Sound Association bestaat uit 58 recensenten van de meest hoogstaande technologiemagazines, websites en social media uit 29 landen. Elk jaar beloont de deskundige EISA-jury de beste producten met een felbegeerde EISA Award en dit jaar hebben we er maar liefst vijf ontvangen. Lees verder voor meer informatie.

 

EISA GEAVANCEERDE FULL-FRAME CAMERA 2023-2024: Sony α7R V


In de α7R V heeft Sony een full-frame sensor met een hoge resolutie en 61 miljoen pixels gecombineerd met een verfijnd autofocussysteem dat onderwerpen herkent en wordt aangestuurd door een speciale AI-processor. Dit systeem kan een scala aan onderwerpen herkennen en erop scherpstellen en ze volgen, waaronder mensen, dieren, vogels, insecten, auto's, treinen en vliegtuigen. De α7R V kan bovendien 8K-video met een framesnelheid van 24 fps of 4K-video met 60 fps opnemen en biedt in de behuizing geïntegreerde beeldstabilisatie met tot wel 8-staps trillingsvermindering. De camera heeft een elektronische zoeker met een hoge resolutie en een veelzijdig kantelbaar en verstelbaar touchscreen. Het is een uitmuntende camera voor fotografen die heel gedetailleerde foto's willen maken.


Ontdek de α7R V »

 

EISA CAMERA VOOR CONTENT CREATORS 2023-2024: Sony ZV-E1


Deze full-frame camera met verwisselbare lens wordt gezien als dé Sony-camera voor content creators die vlogs, livestreams of videogesprekken willen opnemen. Dankzij de sensor met 12,1 miljoen pixels en snelle BIONZ XR™-processor kan de ZV-E1 4K-video opnemen met 60 fps in 10-bits 4:2:2-kleuren met volledige pixeluitlezing en minimale rollende-sluitereffect. Na een gratis upgrade kan hij opnemen in 4K/120p. De autofocus wordt aangestuurd door een speciale AI-chip, die vergelijkbaar is met de chip van de α7R V. De beeldstabilisatie over 5 assen biedt verschillende modi. Al deze functionaliteit is samengeperst in een lichte, compacte behuizing met een verstelbaar touchscreen, intuïtieve bediening en een batterij met een hoge capaciteit.


Ontdek de ZV-E1 »

 

EISA LENS VAN HET JAAR 2023/2024: Sony FE 20-70mm F4 G


De zoomlens van Sony is een uitstekende oplossing voor een nieuw probleem. Voor video-opnamen is een grotere beeldhoek nodig voor dezelfde beeldhoogte vanwege de hoogte-breedteverhouding van 16:9. Daarom biedt de FE 20-70mm F4 G een kortere brandpuntsafstand dan de meeste standaard zoomlenzen op de markt. Sony heeft dit voor elkaar gekregen zonder in te leveren op de optische prestaties: de FE 20-70mm F4 G biedt een uitstekende scherpte in het hele beeld. Andere praktische voordelen van deze uitmuntende lens zijn het lage gewicht, de weerbestendige afdichtingen en het vaste maximale diafragma.


Ontdek de FE 20-70mm F4 G »

 

EISA STANDAARD PRIME-LENS 2023-2024: Sony FE 50mm F1.4 GM


Deze G Master™-lens biedt de hoogste optische prestaties en een groot diafragma van f/1.4 in een relatief lichte en compacte behuizing. De lens biedt een hogere autofocussnelheid, betere scherpte en beter vloeiende achtergrondvervaging (bokeh) dankzij een innovatief optisch ontwerp en de high-precision productie. Het autofocussysteem biedt nauwkeurige en stille AF-tracking voor zowel foto's als video's. Dankzij de constructie met weerbestendige afdichtingen en de beschermende fluorcoating op het voorste lenselement kan de lens onder uitdagende omstandigheden worden gebruikt.


Ontdek de FE 50mm F1.4 GM »

 

EISA MULTIMEDIASMARTPHONE 2023-2024: Sony Xperia 1 V


De Xperia 1 V heeft vele fantastische kwaliteiten, maar wat er echt uitspringt is het hoogwaardige camerasysteem. De vijfde generatie van dit topmodel telefoon heeft verbeterde sensortechnologie met de nieuwe Exmor T-sensor voor mobiel — een gestapelde CMOS-sensor met 2-laagse transistorpixeltechnologie. De 1,7x grotere sensor zorgt voor aanzienlijk minder ruis en een groter dynamisch bereik, zodat foto's bij weinig licht van een geheel ander niveau zijn. Naast de 24mm-hoofdcamera beschik je over een ultrabrede camera met een brandpuntsafstand van 16 mm en een optischezoomcamera met een enorm bereik van 85-125 mm. Niet alleen biedt de Xperia 1 V een uitmuntende beeldkwaliteit en flexibiliteit, maar bovendien een 21:9-breedbeeldverhouding, een HDR OLED-scherm met 4K-resolutie, een krachtige batterij van 5000 mAh en de nieuwste Snapdragon®-processor.


Ontdek de Xperia 1 V »

0 ANTWOORDEN 0