annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Alles wat je moet weten over de samenwerking tussen Sony INZONE en EXCEL ESPORTS

profile.country.GB.title
_J.G.M_
Community Team

Alles wat je moet weten over de samenwerking tussen Sony INZONE en EXCEL ESPORTS

XL x Inzone .jpgEXCEL ESPORTS is een competitieve gamingorganisatie die de allerbeste gamers laat strijden in de populairste games: VALORANT, League of Legends en FIFA. Daarnaast is het een van de tien partners achter de League of Legends European Championship — de meest bekeken e-sportcompetitie van Europa.


Sony INZONE-gaminggear is de officiële audio- en displaypartner voor EXCEL ESPORTS.


Deze samenwerking staat garant voor elite game-ervaringen voor fans, waarbij EXCEL ESPORTS de innovatieve INZONE-gamingheadsets en monitoren van Sony gebruikt om hun spelers net dat beetje extra te geven in hun jacht op de roem in de aankomende wereldwijde e-sportcompetities.


INZONE-monitoren bieden een hoge resolutie en een hoog dynamisch bereik met een reactietijd van 1ms GtG (Gray to Gray) voor snellere reacties. Tegelijkertijd bieden de INZONE-headsets een superieure geluidservaring en 360 Spatial Sound voor games, zodat gamers precies kunnen horen waar de vijand zich schuilhoudt. De premium INZONE H9-headset beschikt zelfs over microfoons met noise-cancelling, zodat alle afleidende geluiden worden gedempt. Dit is dezelfde Dual Noise Sensor-technologie die ook wordt gebruikt in onze toonaangevende koptelefoons uit de 1000X-serie.


Ontdek de INZONE-producten hier zelf »


Deze samenwerking zal niet alleen de zintuigen van gamers gaan prikkelen, maar samen gaan we ook de e-sportcommunity ondersteunen en een voor een sportieve e-sportwereld zorgen. Gamers kunnen dus uitkijken naar deze samenwerking (zowel online als offline), want de komende maanden wordt er een scala aan unieke ervaringen en content onthuld.

0 ANTWOORDEN 0