annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Nieuwe maandelijkse fotowedstrijd in de community

KelvinV
Bijdrager
Bijdrager
4.502  Weergaven

Je hebt waarschijnlijk al gehoord over de Sony World Photography Awards, die ieder jaar plaatsvinden om nieuw talent in de wereld van fotografie te ontdekken. Als je je nog niet helemaal opgewassen voelt om het op te nemen tegen andere fotografen in deze wereldwijde wedstrijd, is de community er om je te helpen. Professionele fotografen gaan je geweldige tips geven over hoe je je techniek kunt verbeteren en er worden maandelijkse fotowedstrijden gehouden waarbij je je nieuwe technieken kunt laten zien en geweldige prijzen kunt winnen.

 

De maandelijkse wedstrijd
Iedere maand hebben we een nieuw thema, en het enige dat je hoeft te doen is je foto’s te uploaden in de SWPA fotogalerij. Onder de prijzen zit een VIP reis voor twee naar de Awards ceremonie in Londen volgend jaar, een Sony RX1 camera, geweldige SWPA boeken en een jaarabonnement op www.worldphoto.org. Kijk in de algemene voorwaarden voor meer informatie!

 

Masterclasses
Iedere maand kun je een masterclass bekijken door een vorige winnaar of finalist, en op deze manier de beste tips en advies krijgen van deze professionele fotografen, om je foto’s naar een hoger niveau te tillen.

 

Wallpaper Galerij
Onze Wallpaper Galerij zal maandelijks worden bijgewerkt met de nieuwste wallpaper in het thema van de maand, dus houd je ogen open!

 

Het thema van deze maand is reizen en ter inspiratie praat Daniel Duart, winnaar van de Sony World Photography Awards 2003 in de reizen categorie, over zijn techniek en hoe hij zijn winnende foto heeft gemaakt. Niewsgierig? Bekijk de masterclass video hier: 

 

 

Je hoeft geen ervaren fotograaf zijn om aan deze maandelijkse competitie mee te doen. Sterker nog, je hoeft geen enkele ervaring in fotografie te hebben! Zorg er voor dat je de masterclasses kijkt in de community, en al het advies het krijgt van de winnende fotografen, zodat je een goede foto kunt uploaden die kans maakt om te winnen! Wie weet voel jij je over een tijdje klaar om mee te doen met de Sony Photography Awards...

1 Opmerking