annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Onze nieuwe CES-producten - audio

jaylward
Lid
Lid
366  Weergaven

Onze nieuwe CES-producten - audio

Auteur: Sony Europe

HRA NWZ X2.jpg

 

Bij Sony nemen we hi-res audio heel serieus. Op de CES hebben we bekend gemaakt hoe we het nog gemakkelijker gaan maken om overal muziek van superieure kwaliteit te luisteren en te delen.

 

Muziek streamen in meerdere kamers is niet nieuw, maar wij hebben het mogelijk gemaakt om voor het eerst hi-res audio te streamen in uw huis, dankzij onze nieuwe LDAC-codec. Deze codec verstuurt drie keer meer data dan standaard Bluetooth®-streaming. Uw audiotracks met hoge resolutie verliezen dus niet hun kwaliteit wanneer u ze thuis draadloos afspeelt.

 

Met de SongPal Link-app kunt u genieten van de geweldige kwaliteit van LDAC. Deze simpele app biedt in meerdere kamers afspelen van alle muziek die op uw pc of smartphone staat, in perfecte kwaliteit. Verbeterde dual-band Wi-Fi® (2,4 GHz/5 GHz) zorgt voor een veel sterker signaal waardoor er geen haperingen meer zijn, zelfs bij het streamen via diensten als Spotify Connect. En het is allemaal eenvoudig te bedienen vanaf uw smartphone of tablet via de SongPal-app van Sony.

 

We hebben ook een nieuw project aangekondigd in samenwerking met Google: Google Cast voor audio. Dit is een nieuwe en eenvoudige manier om muziek via een veelvoud aan streamingsdiensten af te spelen op uw thuisspeakers. Met Google Cast voor audio hoeft u alleen maar op de cast-knop te tikken in uw favoriete Android- of iOS-audio-app en de speaker of speakergroep te selecteren waarover u de muziek wilt afspelen, zoals onze Soundbars, draadloze speakers, en Home Theatre AV-ontvangers.

 

De aankondiging van LDAC gaat gepaard met talloze nieuwe Sony-producten, aangekondigd op de CES, die LDAC ondersteunen. We hebben het dan over Soundbars, AV-ontvangers, hoofdtelefoons, draadloze speakers en de NW-ZX2, ons nieuwe Walkman®-model

 

De NW-ZX2 stelt je niet alleen in staat om muziek te streamen met LDAC, de Walkman® is uitgerust met nog veel meer van onze geweldige audiotechnologieën. De Walkman is ook compatibel met hi-res audio en biedt zo hogere kwaliteit dan cd's, voor een ongeëvenaarde en overweldigende luisterervaring. DSEE HC-verwerking herstelt frequenties in muziek die verloren kunnen gaan in gecomprimeerde audiobestanden. Verder wordt dankzij de digitale S-Master HX-versterker het geluidssignaal volledig digitaal verwerkt, en worden ruis en vervorming geminimaliseerd. Het is de ultieme mp3-speler voor iedereen die geweldige kwaliteit onderweg een warm hart toedraagt.

 

De ZX2 Walkman®, de LDAC-technologie en Google Cast voor audio zijn vanaf de lente van 2015 beschikbaar in Europa. U hebt dus nog genoeg tijd om een mooie hi-res-audiocollectie op te bouwen.

 

Learn-more_NL.jpg